hulHull City
totTottenham
0-1
0-2
1-2
1-3
1-4
1-5
Datum: 19/08/2009 20:45
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 2
Tottenham imponeert in Engeland
Philippe Crols
| 0 reacties
Tottenham imponeert in Engeland
Foto: © SC

Tottenham is uitstekend uit de startblokken geschoten in Engeland. Na de winst tegen Liverpool was het nu ook te sterk voor Hull City. De Spurs wonnen met maar liefst 1-5.

De bezoekers uit Londen stonden na een kwartier spelen al 0-2 voor. Eerst had Jermain Defoe (foto) de score geopend en eventjes later tekende Wilson Palacios voor zijn eerste doelpunt in de Engelse Premier League. De thuisploeg was een beetje aangeslagen, maar reageerde halverwege de eerste periode met een rake vrijschop van Stephen Hunt. Hull City kreeg opnieuw hoop. Lang duurde dat echter niet, want een minuut voor rust trof Defoe een tweede keer raak.

Na de pauze werd er lange tijd niet gescoord. Een kwartier voor tijd kwam daar verandering in. Toen kopte Robbie Keane de 1-4 binnen. Wat later lukte Defoe zijn derde goal van de avond, 1-5. 

Het is voor Tottenham de eerste keer in veertien jaar dat het met twee zeges aan het nieuwe seizoen begint. Hull City moet vooral iets doen aan de belabberde prestaties voor eigen volk. Sinds december vorig jaar konden de supporters van de Tigres niet meer juichen in eigen stadion.
Herbeleef Hull City - Tottenham