Speeldag: Speeldag 33
Stadion: Emirates Stadium
Arsenal wint na comeback
Frank Deckers

Arsenal heeft zaterdagmiddag met 3-1-cijfers gewonnen van Norwich City. De ploeg van Thomas Vermaelen kwam eerst nog op achterstand maar kon de scheve situatie toch nog recht zetten.

Arsenal was de betere ploeg tijdens de eerste helft. Gervinho en vooral Giroud kregen voor de rust enkele goeie kansen maar de spitsen konden die niet afmaken.

Nog geen tien minuten na de pauze kreeg Arsenal het deksel op de neus. Chris Hughton schoot de bezoekende ploeg op voorsprong. De thuisploeg moest tot zeven minuten voor tijd wachten vooraleer de gelijkmaker werd binnen geschoten. The Gunners kregen een penalty die Arteta feilloos omzette.

Kort voor tijd maakte de bezoekende ploeg een owngoal via Oxlade-Chamberlain en Giroud. Howson kon daarna de gelijkmaker nog scoren maar in de plaats schoot Podolski de 3-1 op de bord in de blessuretijd.