Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stamford Bridge
Benteke scoort, maar Chelseabelgen winnen

Christian Benteke heeft weer gescoord in de Premier League, maar zijn doelpunt haalt weinig uit. Aston Villa verloor met 2-1 op het veld van Chelsea.

Chelsea scoort een 6 op 6 in de vaderlandse competitie. Tegen Aston Villa kwam het heel snel op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Luna.

Daarna deden de bezoekers hun uiterste best om terug in de match te komen en uiteindelijk lukte dat ook. Vlak voor rust maakte Rode Duivel Christian Benteke de 1-1.

Aan de overkant kwam Lukaku in het veld halfweg de tweede helft, speelde Eden Hazard de hele wedstrijd en bleef Kevin De Bruyne op de bank - de roterende Mourinho doet meteen zijn werk.

De Chelseabelgen trokken uiteindelijk aan het langste eind: een kwartier voor tijd werd Ivanovic bediend door Lampard, waarop de Serviër het winnende doelpunt maakte.