Stadion: Anfield Road

Herbeleef Liverpool FC - Chelsea (Champions League)

Volg de match tussen Liverpool FC en Chelsea live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond wordt er beslist welke Engelse ploeg naar Istanbul gaat. Met de 0-0 uit de eerste halve finale ligt vanavond alles open. Volg het minuut-per-minuut op met Voetbalkrant.com.
Liverpool: Dudek Jerzy, Finnan Steve, Carragher Jamie, Hyypia Sami, Traore Djimi, Hamann Dietmar, Biscan Igor, Garçia Luis, Gerrard Steven, Riise John Arne, Baros Milan.
Chelsea: Cech Petr, Geremi , Carvalho Ricardo, Terry John, Gallas William, Makelélé Claude, Tiago , Lampard Frank, Cole Joe, Gudjohnsen Eidur, Drogba Didier.
1
En we zijn begonnen. Liverpool trapt de eerste helft op gang.
4

Goal
Doelpunt van Luis Javier Garcia Sanz (Steven Gerrard)
De wedstrijd kan niet beter beginnen voor de Reds. Luis Garcia scoort immers uit de eerste kans van de partij. Gerrard zonderde hem alleen af voor Cech en ondanks dat hij in eerste instantie werd neergehaald door de Chelsea-goalie weet Luis Garcia toch te scoren.
8
 Gele kaart voor Milan Baros
Baros krijgt geel na een fout op Ricardo Carvalho.
13
Chelsea komt er in de beginfase niet uit.
14
Terry blokt een poging van Hamann.
18
Tiago mist het doel van Dudek.
22
Liverpool kreeg in hun 11 CL-wedstrijden amper 6 doelpunten tegen. Chelsea zal dus op zijn best moeten spelen om tegen te kunnen scoren.
26
Liverpool heeft de wedstrijd onder controle en komt er soms ook degelijk uit. Nu moet Cech een poging van de bedrijvige Hamann onschadelijk maken.
28
Drogba kan juist niet bij een voorzet van Geremi.
33
Chelsea won de laatste 2 confrontaties met Liverpool op Anfield Road. Vanavond lijkt het echter de andere weg uit te gaan, want Liverpool blijft de wedstrijd controleren.
36
Baros begaat een overtreding. De Tsjech moet oppassen want hij staat al in het boekje van scheidsrechter Michel.
39
Na 39 minuten krijgt Chelsea de eerste hoekschop van de partij.
42
Drogba moet naar de kant voor verzorging, maar kan even later terug deelnemen aan het spel.
45
Een poging van Carvalho wordt afgeblokt.

Scheidsrechter
Rust
De wedstrijd begon veel belovend met een goal in de 4de minuut van Luis Garcia. Daarna deed Liverpool de wedstrijd op slot zodat er amper kansen waren in de eerste helft. Benieuwd welke sleutel meester-tacticus Mourinho uit zijn hoed zal toveren om het slot van Liverpool open te krijgen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Chelsea heeft de tweede helft op gang getrapt. Ze hebben nog drie kwartier om de zaak recht te zetten.
48
Eerste kans van de tweede helft is voor Liverpool, maar Riise mist het doel van Cech.
52
Ook een tweede hoekschop voor Chelsea levert niks op.
55
Chelsea heeft het meeste balbezit en probeert Liverpool op zijn eigen helft te houden. Tot kansen creëren kwam het echter nog niet.
57
Een poging van Lampard van op 25 meter wordt door Traoré afgeblokt.
60
Vervangen Djibril Cissé
Ingevallen Milan Baros

Benitez wisselt een spits voor een andere. Dit waarschijnlijk uit veiligheid want Baros had al een gele kaart achter zijn naam.
62
Drogba schiet een vrije trap van op 25 meter hoog over het doel van Dudek. De vrije trap kwam er na handspel van Riise.