Stadion: Stadio Olimpico

Herbeleef AS Roma - Real Madrid (Champions League)

Volg de match tussen AS Roma en Real Madrid live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Na de lange winterslaap in de Champions League starten vandaag enkele wedstrijden. Wij bieden u AS Roma - Real Madrid live aan. Bij Real Madrid kaapt trainer Bernd Schuster met wat problemen. Zo zullen Pepe, Metzelder en Marcelo niet beschikbaar zijn vanavond. Heinze werd zoals aangekondigd ingeschakeld. Vanavond live om 20:45 hier bij ons ! Fandel Herbert zal vanavond de wedstrijd fluiten in het Stadio Olimpico.
AS Roma: Doni (Alexander Marangao Doniebier), Panucci Christian, Juan Silveira dos Santos, Mexes Philippe, Cassetti Marco, Giuly Ludovic, De Rossi Daniele, Perrotta Simone, Pizarro David Marcelo Cortes, Mancini Alessandro Faohle Amantino, Totti Francesco.
Real Madrid: Casillas Iker Fernandez, Ramos Sergio, Cannavaro Fabio, Heinze Gabriel, Torres Miguel, Guti , Diarra Mahamadou, Gago Fernando, Robben Arjen, Raúl Gonzalez Blanco , Van Nistelrooy Ruud.
00:00
De spelers staan op het veld. Het lied van CL wordt gespeeld.
1
Overtreding door Guti
1
De wedstrijd is gestart.
2
AS Roma begint goed. Maar het schot wordt afgeblokt en in inworp, daarna in Hoekschop.
3
Hoekscop genomen, Totti laat de bal gaan maar geen goed idee, de bal gaat even naar achter en terug naar voor. Totti zet voor maar gevaar geweken voor Real Madrid.
5
De eerste vijf minuten zijn om en Roma heeft het meeste balbezit.
6
Van Nistelrooy past naar Robben maar kon moeilijk voorzetten, zwak schot.
8
Strak schot van Cassetti maar Casillas stond er goed.
8

Goal
Doelpunt van Gonzalez Raúl ((José Maria Gutiérrez Hernandez) Guti)
Robben vertrekt langs de linkse kant, hij zet voor naar Guti en trapt op doel en Raul trapt binnen met zijn hakje.
9
2 - 0 maar toch niet ... De bal was buitenspel. opnieuw een aanval van Real Madrid via Robben die op doel trapt, Doni lost de bal en Van Nistelrooy trapt binnen maar hij stond buitenspel.
10
Voorzet van Panucci weggewerkt.
11
Overtreding van Mexes op Van Nistelrooy.
12
Nieuwe aanval van Roma maar slecht schot, Real Madrid ging direct in de counter via Robben maar zijn schot was te kort voor Van Nistelrooy.
17
Wij zijn ruim een kwartier ver en de wedstrijd is zeer aangenaam om te bekijken. Veel kansen en leuke counters. Hier zullen nog wel doelpunten vallen.
19
Trap van De Rossi maar veel te ver en naast.
21
Voorzet van Robben richting de middellijn en Raul kopt naast. Dit kon de 2-0 geweest zijn.
23
De Rossi probeert nog eens maar alweer ver naast.
23
 Gele kaart voor Mahamadou Diarra
Geen terechte gele kaart want Diarra had de bal.
24

Goal
Doelpunt van David Marcelo Cortes Pizarro (Onbekend Onbekend)
Voorzet van Toti richting Mancini maar hij valt en legt af voor Pizarro. 1-1
25
Prachtige wedstrijd. Zowel Roma als Real Madrid zetten druk. Eerst een kans voor Roma door een foutje van Robben maar de verdediging was goed bij de pinken. Daarna ging er een directe counter van Real Madrid met Ramos en daar bleef het bij.
27
Overtreding van Raul op het veld van Roma.
28
Nieuwe aanval van Real Madrid. Ramos past naar Raul, hij past door richting Van Nistelrooy maar hij tapt net naast het doel van Doni.
29
Inworp voor AS Roma kort bij het doel van Casillas.
30
Diarra legt af voor Gago maar die trap heel hoog en ver over.
31
Giuly neemt de bal van Casillas maar de verdediging zet het foutje van de doelman snel recht.
32
Voorzet van Diarra weg gekopt door Cassetti.
32
Real Madrid zet op dit moment de meeste druk.
33
AS Roma op de counter maar geen gevaar. Mancini geraakte niet tot bij Casillas.
36
De wedstrijd is wat stil gevallen.
38
Hoekschop voor Real Madrid
38
Doni was laat met weg kloppen van de bal maar Real Madrid kan na herovering van de bal geen kans creëren.
39
Vrije trap voor AS Roma. Gevaar voor het doel van Casillas. Pizarro gaat hem nemen
39
De bal wordt over gekopt.
40
Klein opstootje met Mexes.
42
Overtreding op Toti en neem hem snel en balbezit voor Roma.
42
30 Meter vrije trap voor Real Madrid door Guti maar hij trapt vol in muur.
42
 Gele kaart voor Daniele De Rossi
Na een foutje van de verdediging kreeg Raul de bal en deed De Rossi een zware overtreding. Geel !
43
Doni redt de bal knap uit doel. Gago trapt alweer in de rebound hoog over.
43
Cassetti maakt overtreding op Robben. Vrije trap voor Real Madrid.
44
De laatste minuut van de eerste helft is ingegaan.

Scheidsrechter
Rust
Er komt geen extra tijd en de wedstrijd is in rust. Real Madrid heeft het meeste balbezit gehad maar weinig mee gedaan. AS Roma heeft goed verdedigd. De stand is 1-1. Real Madrid speelt beter, laat de bal beter rond gaan. Robben speelt goed op zijn linkse flank. Verder wachten wij vol spanning af voor die tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Overtreding van Ramos.
46
Lage trap van Pizarro in de armen van Casillas.
46
Welkom terug hier. De spelers staan klaar en AS Roma trapt de bal af voor de komende 45 minuten.
47
Er waren geen wissels tijdens de pauze.
48
Real Madrid speelt de bal rustig rond maar nog geen kansen.
49
Roma veroverd de bal en gaan op de counter. Perrotta snijdt naar binnen maar zijn schot mist richting.
49
Counter van Real Madrid gaat in hoekschop.
50
De bal gaat achter het doel, kans voor Van Nistelrooy wordt weggewerkt. Guti trapt maar geblokt.
52
Kleine kans voor de twee Nederlanders maar niet scherp genoeg gegeven door Van Nistelrooy.
53
Robben zet voor maar de bal gaat over doel.
55
Wij hebben tien minuten gespeeld en Real Madrid heeft de leiding. Er zijn minder kansen geweest dan de eerste helft.
56
Robben probeert door te breken maar hij wordt goed verdedigd.
58

Goal
Doelpunt van Alessandro Faohle Amantino Mancini (Onbekend Onbekend)
Ook al heeft Real Madrid veel meer balbezit. Toti krijgt de bal uit de lucht en past richting Mancini, hij loopt langs Casillas door en trapt hem mooi in doel. 2-1 voor AS Roma. Mancini loopt van het veld en gaat dansen bij de supporters.