Volg de match tussen Celtic Glasgow en Barcelona live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
De spelers komen het veld op.

Vanavond trekken de Spanjaarden richting het Celtic Park. Wij starten om 20:45 met als scheidsrechter Peter Fröjdfeldt. Wij wensen u een aangename avond.
Celtic Glasgow: Boruc Artur, Caddis Paul, Caldwell Gary, Hartley Paul, McDonald Scott, McGeady Aiden, McManus Stephen, Nakamura Shunsuke, Naylor Lee, Robson Barry, Vennegoor of Hesselink Jan.
Barcelona: Abidal Eric, Deco , Henry Thierry, Iniesta Andrés, Márquez Rafael, Messi Lionel, Milito Gabriel, Puyol Carles, Ronaldinho , Touré Yaya, Váldes Víctor.
4
Puyol zette door langs rechts maar met de pas naar Ronaldinho maakt hij een overtreding.
5
Messi past naar Ronaldinho, hij past richting Henry maar Boruc zat er goed tussen.
6
Ronaldinho past naar binnen richting Deco maar hij verliest de bal aan Robson. McDonald zet voor maar Barcelona verdedigd goed.
7
Inworp voor Celtic kort bij de zestien meter maar mooi weggewerkt door Milito.
8
McDonald dwingt een inworp af.
8
Mooi geprobeerd voor Barcelona maar de bal kwam niet voorbij de opening van Celtic tot bij Ronaldinho.
10
We zijn tien minuten ver. Celtic Glasgow houdt goed stand maar er zijn nog geen grote kansen geweest.
11
Deco richting Messi maar die loopt zich vast in de muur van Celtic.
11
Deco zet voor richting Henry maar de bal geraakt er niet.
12
Bal komt tot bij Henry, hij trapt recht op Boruc, nieuwe hoekschop.
12
Messi zet voor tot bij de tweede paal maar daar stond niemand.
12
Foutje bij Naylor, Henry pikt de bal op en past richting Ronaldinho, hij kon er niet bij maar in tweede instantie kon Deco trappen recht op Boruc, Hoekschop.
13
Ronaldinho zet voor recht in de armen van Boruc.
14
Heel veel druk bij Barcelona.
15
Counter van Celtic
16

Goal
Doelpunt van Jan Vennegoor of Hesselink (Lee Naylor)
Voorzet van McGeady richting Mcdonald hij past naar achter tot bij Naylor en zet voor richting Vennegoor die binnen kopt.
18

Goal
Doelpunt van Lionel Messi ( Deco)
Direct een aanval van Barcelona, Messi doet een mooi één - tweetje met Deco waarna Messi mooi kan binnen trappen. Dit is zijn 5de doelpunt van de CL. Het is 1-1
20
 Gele kaart voor Barry Robson
Been vooruit recht op de scheenbenen.
21
overtreding van Hartley. Recht voor het doel van Boruc op zo'n 23 meter.
21
Trap van Deco beland in hoekschop.
22
Trap van Ronaldinho gaat schuin over het doel.
24
Counter van Celtic.
24
Bal gaat achter de lijn voor een inworp.
25
Voorzet van Ronaldinho recht in de armen van Boruc.
27
Hands voor Deco.
29
De bal wordt goed rond gespeeld, maar blijft hangen op het middenveld.
29
Overtreding Deco.
30
We zijn een half uur weg en nog een kwartier te gaan. De stand is 1-1. Barcelona kwam op achterstand maar binnen de twee minuten kwamen ze terug gelijk via een mooi spel tussen Deco en Messi. Nu is de wedstrijd wat stil gevallen qua kansen. Veel duels op het middenveld.
30
De voorzet van Nakamura beland in de armen van Vàldes.
30
 Gele kaart voor Deco
Na zijn overtreding doet hij nog eens spelbederf en dat leverd hem geel op.
33
Trap van Ronaldinho wordt weggewerkt.
33
Voorzet van Deco richting Ronaldinho maar hij trapt in de tribune.
34
Foutje van Nakamura wordt goed herstelt.
35
Voorzet richting Henry maar zijn schot gaat over het doel heen.
38

Goal
Doelpunt van Barry Robson (Aiden McGeady)
Voorzet van McGeady gaat richting Robson en hij kopt hoog in doel over Vàldes. 2-1
38
Celtic krijgt weinig kansen maar eens ze een kans hebben scoren ze.
42
Counter van Barcelona. Ronaldinho past naar Messi maar zijn schot gaat over.
43
Trap van McGeady gaat over het doel van Vàldes. Celtic begint ook wat druk te zetten.
44
Nieuwe aanval voor Barcelona. Messi past richting Iniesta maar zijn schot beland achter de lijn. Inworp voor Celtic.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. Barcelona zette voortdurend druk maar Celtic kon via enkele kansen toch op voorsprong komen. Barcelona had meer kansen en zette meer druk dus verdiend zeker nog de gelijkmaker in de tweede helft. Wij gaan even rusten. Tot binnen een tiental minuten.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De spelers komen het veld terug op.
46
Barcelona trapt de tweede helft op gang.
46
McGeady wilt voorzetten maar Puyol zit er goed tussen.
47
Voorzet van Puyol gaat over.
50
Trap van Messi gaat naast, maar nog een corner. Iniesta krijgt de bal maar trap naast.
52

Goal
Doelpunt van Thierry Henry ( Gaucho Ronaldinho)
De wedstrijd ligt terug open. Na een foutje bij de verdediging in Celtic past Ronaldinho richting Henry waar hij de bal prachtige in de hoek krult. 2-2
53
Barcelona blijft druk zetten. Bij Celtic staan ze klaar om te gaan wisselen.
54
Puyol past prachtige richting Messi maar de bal wordt voor zijn voeten in hoekschop gewerkt.

55
Trap van Ronaldinho gaat naast het doel van Boruc.
57
Prachtig balcontact tussen de spelers van Barcelona maar Celtic kan steeds op tijd de bal onderscheppen.
60
Aanval van Barcelona maar Deco wordt neergehaald.
61
 Gele kaart voor Paul Hartley

61
Vervangen Paul Caddis
Ingevallen Mark Wilson

61
Trap van Messi recht in de armen van Boruc. Nu gaat Celtic een aanval opbouwen, eens zien hoe ver ze gaan geraken.
61
Aanval loopt dood, Vàldes krijgt de bal van een teamgenoot.
63
Schot van Abidal richting Henry maar de bal gaat naast.
64
overtreding door Barcelona. Nakamura trapt maar buitenspel.