Volg de match tussen Liverpool FC en Inter Milaan live, samen met vele andere supporters.

Liverpool moet vanavond zien te winnen. In de competitie lukt het voorlopig van geen kanten en in de Fa Cup werden ze uitgeschakeld door het bescheiden Barnsley. Inter daarentegen doet in elke competitie nog mee voor de titel. Benieuwd wathet vanavond gaat worden.
Liverpool: Reina Páez José Manuel, Finnan Stephen, Carragher Jamie, Hyypia Sami, Aurélio Rodrigues Fábio, Babel Ryan, Leiva Lucas, Mascherano Javier, Gerrard Steven, Kuijt Dirk, Torres Fernando José.
Inter: Julio Cesar Soares Espindola, Maicon Douglas, Cordoba Ivan Ramiro, Materazzi Marco, Chivu Cristian, Zanetti Javier, Stankovic Dejan, Cambiasso Esteban Matias, Maxwell Scherer Cabelino Andrade, Cruz Julio Ricardo, Ibrahimovic Zlatan.
Ibrahiovic neemt de bal met de hand mee, fout voor Liverpool.
1
De wedstrijd is begonnen.
3
Eerste kans van de wedstrijd. Gerrard met de hoekschop. Carragher schiet de afvallende bal op doel, maar zijn schot wordt afgeblokt.
4
 Gele kaart voor Cristian Chivu
Chivu gaat er te hard in en krijgt geel van De Bleeckere.
6
Cruz wordt nipt voor buitenspel afgevlagd.
9
Weer Liverpool met de kans. Gerrard neemt opnieuw een hoekschop. Nu kan Hyypia de bal inkoppen, maar Julio César duwt de bal opnieuw in hoekschop.
12
 Gele kaart voor Marco Materazzi
Na Chivu moet ook Materazzi op de bon.
13
Macherano schiet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
20
De laatste minuten zagen we geen kansen meer.
25
Gerrard haalt uit, maar hij schiet naast het doel.
30
 Rode kaart voor Marco Materazzi
Materazzi krijgt geel. Het is zijn 2de geel van de avond. Inter nog een uur met 10 man.
32
Torres haalt uit, maar hij schiet net over.
37
Nog enkele minuten tot de rust.
40
Nog een kans voor Liverpool ! Babel schiet hard, maar naast het doel van Julio Cesar.

Scheidsrechter
Rust
Het staat 0-0 aan de rust op Anfield Road. Inter mag zich wel gelukkig prijzen. Materazzi keeg rond het half uur een 2de gele kaart. Liverpool kon de meeste kansen versieren met onder andere Babel en Kuyt. Inter leek zich voor het eigen doel genesteld te hebben. Benieuwd of Liverpool na rust voor de ommekeer kan zorgen na een paar hectische weken.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Kuyt nog met een goed schot ! Gelukkig voot Inter pakt Julio Cesar de bal.
45
De eerste helft lijkt af te stevenen op een brilscore.
46
Inter Milaan heeft de tweede helft op gang gebracht. De coaches hebben geen wissels doorgevoerd.
50
Finnan brengt de bal voor doel, maar Chivu werkt in hoekschop.
53
Liverpool probeert de blauw-zwarte muur omver te duwen en dwingt een nieuwe corner af. Die levert echter niets op.
54
Cruz probeert het wel van hee ver. Zijn schot waait over.
55
Vervangen Julio Ricardo Cruz
Ingevallen Patrick Vieira

Dat was meteen de laatste actie van Cruz. Hij wordt gewisseld door Vieira.
58
Wat een kans voor Liverpool! Torres kreef uit de kluts de bal, maar ziet hem via de vingertoppen van Cesar in hoekschop rollen.
59
De druk wordt grote en groter. Hyypia kopt na een mooi uitgespeelde corner over.
61
Heel Liverpool schreeuwt voor een strafschop na handspel van Vieira, maar De Bleekere geeft een hoekschop.
64
Torres opnieuw! Ai, deze keer draait zijn schot net naast.
68
Liverpool blijft drukken, maar stuit iedere keer op een Italiaans dubbele gordel.
72
Vervangen Ryan Babel
Ingevallen Jermaine Pennant

74
Crouch in twee keer! Opnieuw naast de kooi van Cesar.
85

Goal
Doelpunt van Dirk Kuyt (Jermaine Pennant)
Eindelijk doelpunt! Dirk Kuijt trapt de bal hard en mooi in de verste hoek voorbij Julio Cesar. Een verdiende voorsprong voor de Reds.
89

Goal
Doelpunt van Steven Gerrard (Jermaine Pennant)
De wedstrijd is beslist. Gerrard haalt van ver uit en schiet paal binnen de 2-0 in de netten.