Stadion: Old Trafford

Herbeleef Manchester United - Barcelona (Champions League)

Volg de match tussen Manchester United en Barcelona live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Welkom in het Emirates-stadion voor de wedstrijd tussen Manchester United en Barcelona ! Spanning verekerd vanavond, want de heenwedstrijd eindigde op een 0-0 brilstand.
Manchester United: Van Der Sar Edwin, Brown Wes, Ferdinand Rio, Evra Patrice, Hargreaves Owen-Lee, Nani Almeida da Cunha Luís Carlos, Park Ji-Sung, Carrick Michael, Scholes Paul, Ronaldo Cristiano, Tevez Carlos.
Barcelona: Váldes Víctor, Zambrotta Gianluca, Puyol Carles, Milito Gabriel, Abidal Eric, Xavi Hernández , Touré Yaya, Deco , Messi Lionel, Eto'o Samuel, Iniesta Andrés.
1
We zijn eraan begonnen in een uitverkocht Emirates-stadion.
2
Meteen een fout aan de rand van het strafschopgebied. Scholes haalt Messi onderuit. Vrije trap voor Barcelona.
3
De vrije trap wordt makkelijk weggekopt.
5
Een vrij hoog tempo kleurt de beginfase van deze partij.
7
Eto'o ontfutselt de bal. Hij gaat de flank af en snijdt naar binnen, maar zijn harde voorzet bereikt niemand.
8
Het is Barcelona die de eerste minuten het spel maakt.
10
Nog geen grote kansen gezien in de beginfase van de wedstrijd. Beide poegen zoeken naar de opening.
13

Goal
Doelpunt van Paul Scholes (Onbekend Onbekend)
Wat een prachtgoal !! Scholes krijgt de bal in de voeten en besluit van ver uit te halen. De bal vliegt prachtig in de kruising.
14
Verlengingen kunnen nu al niet meer. Barcelona moet nu komen.
16
Manchester United met de druk. Milito kan niets anders doen dan Ronaldo onderuit te tikken. De scheidsrechter houdt de kaarten op zak.
19
Goede kans voor Barcelona. Messi met de goede dribbels. Hij besluit met een schot, maar Van Der Sar tikt de bal uit zijn doel.
21
De thuisploeg met het antwoord. Ronaldo wint het duel van Zambrotta. Hij legt de bal achter tot bij Park, die de bal op doel schiet en goed laag houdt. De bal gaat zo'n meter naast.
23
Weer Ronaldo met de actie. Hij houdt er een hoekschop aan over. Die levert niets op.
25
We zijn nu even ver. Manchester heeft duidelijk vetrouwen geput uit het doelpunt en wordt door hun publiek vooruitgeschreeuwd. Barcelona heeft het even moeilijk.
30
Veel snelle acties, maar kansen komen er niet meer van.
35
Goede kans voor Barcelona. Iniesta legt de bak terug tot bij Deco, die ineens uithaalt. De bal gaat een dikke meter naast.
38
De bal gaat zeer snel over en weer. Kan er nog een ploeg voor rust scoren ?
40
Grote kans voor Nani ! Bij een voorzet van Park komt de middenvelder goed tussen zijn verdedigers en kopt de bal goed naar doel. De bal gaat maar nipt naast.
43
Nog enkele minuten spelen.

Scheidsrechter
Rust
Manchester was de beter in de eerste helft. Het maakte verdiend het enige doelpunt via een prachtige knal van Scholes. Barcelona moet nu komen in de tweede helft. Tot over een kwartier !

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn aan de tweede helft begonnen.
47
Vindt Barca een oplossing tegen de sublieme taktiek van Manchester?
48
Goeie actie Messi. Hoekschop.
48
Zwak genomen hoekschop van Xavi.
50
Barcelona probeert wat druk te zetten. Voorlopig zonder resultaat.
53
Ronaldo bijna tot bij Nani. Net niet, de bal gaat opnieuw in hoekschop. Er komt niks uit de hoekschop verder.
54
 Gele kaart voor Deco

55
De laatste minuten zijn de bezoekers opnieuw uit het wedstrijdbeeld verdwenen. In positieve zin dan toch. Manchester neemt het initiatief.
57
Goede kans voor Tevez. Valdez redt de meubelen.
59
Eto'o draait en kapt maar verliest de bal. De Kameroener zit niet in de wedstrijd.
60
Aan de overkant krijgt Nani een goede kans maar hij trapt onbesuisd over.
61
Vervangen Andrés Iniesta
Ingevallen Thierry Henry

62
Barcelona vindt voorlopig geen doorkomen aan de ijzersterke defensie van de Mancunians.
63
 Gele kaart voor Michael Carrick
Hield Messi tegen.
64
Vrije trap Deco. De bal wijkt af en gaat maar net naast.
67
Abidal vrij op de linkerflank. Zijn voorzet bereikt net geen medespeler.
68
 Gele kaart voor Cristiano Ronaldo

70
 Gele kaart voor Yaya Touré

70
Carlos Tevez werkt zich te pletter. Hij krijgt aanhoudend applaus wanneer hij aan de bal komt.
71
De wedstrijd wordt bitsiger. Het blijft wel voetbal van een hoog niveau.
72
Vervangen Samuel Eto'o
Ingevallen Bojan Krkic

73
Het is knokken aan weerskanten. Niet veel doelkansen wel veel inzet. Een streling voor het oog.
75
Goede actie tussen Bojan en Messi. Voorlopig geraken ze er niet doorheen. Een goede inbreng dunkt me.