Stadion: Asim Ferhatovic Hase Sarajevo

Herbeleef FK Sarajevo - KRC Genk (Champions League)

Volg de match tussen FK Sarajevo en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

RC Genk moet een 1-2 achterstand ophalen in Sarajevo. De Limburgers moeten dus minstens twee keer scoren om nog de derde voorronde van de Champions League te halen. Enkel dan is Genk verzekerd van Europees voetbal. Anders zit het avontuur in Europa er al op. Kan Genk straks voor een stunt zorgen in Bosnië? Vroeg scoren zou de club alvast een eind op weg zetten. Volg de wedstrijd vanaf 19.30 uur live mee!
00:00
De levensbelangrijke wedstrijd voor RC Genk is begonnen.
3
Genk dreigt voor het eerst. Het schot van Toth wordt gered door Alaim.
6
Caillet houdt Rascic vast in het strafschopgebied, maar ref Tudor fluit geen penalty. Rascic hield ook wel Caillet vast.
9
Goeie aanval van Genk die begint bij Barda. De bal komt via Bosnjak bij Toth, maar zzijn schot blijft steken bij de Bosnische verdedigers.
12
Genk is goed aan de wedstrijd begonnen.
16
Gevaarlijk standje voor het doel van Genk. De defensie van de bezoekers staat wankel te verdedigen.
19
Wouter Vrancken trapt ruim over.
20
Hoekschop voor Sarajevo. Genk heeft het een pak lastiger nu met de thuisploeg.
24
Een schot van Maksimovic gaat over de kooi van Bailly.
28
Genk slaagt er niet in om grote kansen af te dwingen. Een doelpunt voor de rust zou nochtans welkom zijn, want de Limburgers moeten twee keer scoren.
31
Drie hoekschoppen op rij nu al voor Genk.
35
De Decker komt slecht neer na een duel en blijft liggen. Hij lijkt weer last van de schouder te hebben.
37
De Decker kan niet meer verder. Dit is een ferme tegenvaller voor Genk en De Decker. Hopelijk valt de blessure mee. Alex Da Silva maakt zich klaar om in te vallen.
38
Vervangen Wim De Decker
Ingevallen Alex Da Silva

41
Weer bijna een misverstand tussen Bailly en Matoukou! De doelman is razend op zijn verdediger.
41
 Gele kaart voor Veldin Muharemovic

44
Barda zet voor, maar doelman Alaim onderschapt de bal.
45
RC Genk lijkt niet meer te zullen scoren voor de rust. Dan moeten er al twee goals vallen in de tweede helft. Er komen 2 minuten extra.
45
 Gele kaart voor Zdravko Saraba

Scheidsrechter
Rust
De opdracht wordt steeds zwaarder voor Genk om alsnog de derde voorronde van de Champions League te halen. De stand aan de rust is 0-0. De bezoekers moeten dus na de pauze nog twee keer scoren. Bovendien viel Wim De Decker (zwaar) geblesseerd uit. Kan Genk nog voor de ommekeer zorgen?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Genk trapt de tweede helft op gang. Er zijn geen vervangingen gebeurd tijdens de rust.
50
Grujic met een kans, maar via de voet van Toth gaat de bal in hoekschop.
55
Het is nog steeds niet goed wat Genk laat zien. Sarajevo komt nauwelijks in de problemen.
58

Goal
Doelpunt van Tomislaw Mikulic (Alex Da Silva)
Genk mag dan niet goed spelen, maar het staat wel op voorsprong! Mikulic kopt een hoekschop van Alex Da Silva binnen: 0-1
59
 Gele kaart voor Tomislaw Mikulic
Als Genk zich plaatst voor de derde voorronde, is Mikulic in de heenwedstrijd geschorst
60
Genk heeft nu nog een half uur voor één doelpunt.
61
Vervangen Sead Bucan
Ingevallen Almir Turkovic

63
Een schot van Muharemovic gaat ongevaarlijk naast.
65
Goeie voorzet van Tom Soetaers, maar Barda kopt nipt naast!
66
Actie van Da Silva, maar zijn voorzet bereikt niemand.
68
Alaim haalt een voorzet van Soetaers uit de lucht.
69
Genk drukt Sarajevo terug op eigen helft.
70
Vervangen Jean Philippe Caillet
Ingevallen Goran Ljubojevic

75
Spannend is het zeker. Er ontstaat nu meer ruimte voor de thuisploeg om te counteren. Kan Genk nog een keer scoren?
76
Bosnjak trapt ver over en naast.
77
Vervangen Tom Soetaers
Ingevallen Gonzague Vandooren

79
Bosnjak krijgt de bal voor de voeten, maar hij besluit zwak naast.
81
Goeie kans voor Alex Da Silva, maar vanuit een scherpe hoek raakt hij niet voorbij doelman Alaim.