olyLyon
bayBayern München
Datum: 27/04/2010 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stade Gerland

Herbeleef Lyon - Bayern München (Champions League)

Volg de match tussen Lyon en Bayern München live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf

Opstellingen
Lyon: Lloris Hugo, Cris Cristiano Marques, Boumsong Jean-Alain, Michel Bastos Fernandes, Lopez Lisandro, Réveillère Anthony, Govou Sidney, Makoun Jean II, Delgado César Fabián, Cissokho Aly, Gonalons Maxime.
Bayern München: Butt Hans-Jörg, Van Buyten Daniel, Altintop Hamit, Robben Arjen, Olic Ivica, Van Bommel Mark, Lahm Philipp, Müller Thomas, Contento Diego Armando, Badstuber Holger, Schweinsteiger Bastian.
1
De wedstrijd is afgetrapt.
2
We zijn nog maar pas bezig en Bayern zit bijna op rozen. Olic zet zich knap door op rechts en brengt goed voor. Müller trapt onbegrijpelijk naast.
5
Gonalons is heel opportunistich. Hij legt aan vanop ruim 30 meter. Zijn schot verdwijnt tussen de supporters achter doel.
9
Bayern blijft de meest dreigende ploeg. Müller brengt de bal voor doel, maar er staat geen Duitse ploegmaat om af te werken.
15
De wedstrijd moet het voorlopig stellen zonder al te veel doelgevaar. Het balbezit is vooral voor de bezoekers uit München, maar die slagen er niet in om Lloris aan het werk te zetten.
18
Lyon raakt voorlopig niet in zijn spel. Cris probeert een lange bal te versturen. De pass van de Braziliaan is veel te hard en het leer rolt over de achterlijn.
22
Het oogt allemaal heel slordig bij de Fransen. Delgado zet zich achter een vrije trap op links en stuurt het leer naar niemandsland.
23
 Gele kaart voor Maxime Gonalons
Maxime Gonalons pakt de eerste gele kaart. Een hele dure. Als Lyon de finale haalt, mag hij niet meespelen.
25
 Gele kaart voor Hamit Altintop
Ook Altintop pakt geel. Deze kaart blijft zonder gevolgen.
26

Goal
Doelpunt van Ivica Olic (Thomas Müller )
Bayern kan de finale in Madrid al ruiken. De Duitsers komen na een vlotte aanval 0-1 voor. Robben steekt mooi door tot bij Müller. De jonge aanvaller legt af tot bij Ivica Olic, die een eerste keer de netten doet trillen.
31
Bastos laat de kans liggen om Lyon terug in de wedstrijd te brengen. De middenvelder wil het met gevoel doen, maar plaatst het leer naast doel.
37
Bayern neemt de match nu in handen en speelt zijn favoriete spelletje
38
Lyon blijft het slecht uitspelen. Govou maakt goed de ruimte op rechts, de inspeelbal van Delgado is veel te hard.
42
Robben op weg naar de 0-2 maar wordt onterecht afgevlagd


Scheidsrechter
Rust
Bayern staat met één been in de finale van de Champions League. De Duitsers domineren Lyon. Ivica Olic maakte verdiend de 0-1. Lyon moet nu drie keer scoren om door te gaan.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.