Herbeleef KRC Genk - Chelsea (Champions League)

Volg de match tussen KRC Genk en Chelsea live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
De spelers staan klaar op het veld om aan de wedstrijd te beginnen. Iedereen hoopt op een beter resultaat dan in de heenwedstrijd. Kan Genk stunten tegen Chelsea?

Racing Genk: Köteles Laszlo, Vanden Borre Anthony, Anele Ngongca, Nadson , Hyland Khaleem , Tözser Daniel, De Bruyne Kevin, Camus Fabien, Vossen Jelle, Buffel Thomas, Nwanganga Kennedy.
Chelsea: Cech Petr, Ivanovic Branislav, Cole Ashley, Luiz David, Bosingwa José, Romeu Oriol, Ramires , Malouda Florent, Meireles Raul, Torres Fernando, Anelka Nicolas.
1
De thuisploeg probeert Chelsea meteen onder druk te zetten, voorlopig zonder gevaarlijk te zijn.
1
Genk heeft de wedstrijd op gang getrapt.
4
De Bruyne zet de bal voor naar Vossen, die het leer maar moeilijk onder controle krijgt. Cech hoeft de bal maar op te rapen.
9
Ramires trapt slap in de handen van Köteles. Chelsea probeert in zijn spel te komen.
15
Chelsea doet het rustig aan. Genk volgt het tempo en loert op de counter.
20
Nadson kopt een hoekschop in de handen van Cech.
26
Het is de eerste keer dat Chelsea echt gevaarlijk is en meteen staan The Blues op voorsprong. Wat kan Genk nog?
26

Goal
Doelpunt van Ramires (Fernando Torres)
Torres steekt de bal door de verdediging naar Ramires en die werkt de bal voorbij Köteles binnen.
29
Torres trapt op doel. De Spanjaard zijn schot zoeft naast.
33
Vanden Borre zet zich goed door, maar zijn voorzet is minder en belandt in de handen van Cech.
35
Opnieuw is Chelsea gevaarlijk. Ramires kopt maar net naast.
36
Köteles plukt de hoekschop uit de lucht.
36
Malouda zet voor. Vanden Borre kan nog net in hoekschop werken, voor Chelsea gevaarlijk kon zijn.
38
Genk komt weer goed weg. Meireles zijn knal spat uit elkaar op de deklat.
38
We krijgen een strafschop voor Chelsea. Buffel begaat hands op een schot van Malouda.
39
Davd Luiz zet de strafschop om in de linkerbenedenhoek, maar daar licht ook Köteles. De doelman van Genk voorkomt de 0-2.
42
Camus met een te overhaast schot dat naast gaat.
44
Ramires mist zijn schot volledig. De doelpoging gaat ver naast.
45
Een vrije trap van Töszer gaat maar net over.

Scheidsrechter
Rust
Chelsea gaat met een kleine voorsprong de rust in. Ramires scoorde het enige doelpunt van de eerste helft. Ramires trapte nog tegen de deklat en Köteles stopte een strafschop van Luiz. "Zo kan alles nog in de tweede helft", om het met de woorden van Pierre Denier te zeggen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
50
Het eerste doelgevaar in de tweede helft komt van Chelsea. Luiz zijn vrije trap gaat hoog over.
51
Ook Genk laat nog eens van zich horen. Töszer legt af naar De Bruyne. De middenvelder zijn schotje wordt makkelijk gered door Cech.
53
Bijna was het 1-1! Vanden Borre geeft de bal uitstekend aan Kennedy, maar die vindt Cech op zijn weg.
55
Töszer probeert Vossen diep te sturen, maar de spits kan net niet bij de bal.
56
Torres kopt een hoekschop zwak over.
57
Meireles schiet recht op Köteles.
60
Genk heeft zijn eerste goal beet dit seizoen in de Champions League. Alles is opnieuw mogelijk!
60

Goal
Doelpunt van Jelle Vossen (Fabien Camus)
Het is 1-1! Camus legt de bal mooi af naar Vossen en de spits schiet de bal botsend binnen.
64
Zo dadelijk krijgen we Sturrigde in de ploeg bij Chelsea. Villas-Boas hoopt op die manier meer greep op de wedstrijd te krijgen.
65
Chelsea wil duidelijk nog iets forceren want ook Frank Lampard wordt ingebracht.