Volg de match tussen Valencia CF en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Valencia CF: Diego Alves, Adil Rami, Víctor Ruiz, Jérémy Mathieu, Miguel , Mehmet Topal, Sofiane Feghouli, Pablo Hérnandez , Tino Costa, Jonas , Roberto Soldado .
Racing Genk: Laszlo Köteles, Anthony Vanden Borre, Khaleem Hyland , Daniel Tözser, Kevin De Bruyne, Fabien Camus, Nadson, Daniel Pudil, Jelle Vossen, Elyaniv Barda, Thomas Buffel.
1
De wedstrijd is begonnen. Het is er op of er onder voor de Limburgers, want bij verlies zit het Europees avontuur voor dit seizoen er op.
2
De staat van het veld is niet schitterend, maar het lijkt mee te vallen.
5
Valencia controleert - zoals te verwachten was - de partij.
6
Tözser geeft de bal mooi in de zestien, waar Buffel komt ingelopen. Hij wordt onderuit gehaald, maar krijgt geen strafschop. Hij heeft even verzorging nodig.
7
De Bruyne met een goeie vrije trap die in hoekschop wordt gekopt.
9
Een voorzet van Jonas wordt door Hyland uit voorzorg in corner gewerkt.
10

Goal
Doelpunt van Jonas Gonçalves Oliveira (Onbekend Onbekend)
En dat beklaagt Genk zich nu, want uit de hoekschop valt de goal. Diezelfde Jonas kopt binnen.
13

Goal
Doelpunt van Roberto Soldado (Onbekend Onbekend)
De match lijkt gespeeld voor ze goed en wel begonnen is. Soldado straft uitglijden van Nadson af. Hij kapt ook nog Hyland uit vooraleer binnen te duwen.
16
Wat kan Genk tegen deze vroege dubbele achterstand doen? De Limburgers zullen nog meer ruimte moeten weggeven en daar zal Soldado naar alle waarschijnlijkheid gretig gebruik van gaan maken.
16
 Gele kaart voor Víctor Ruíz Torre

18
Costa trapt recht in de armen van Köteles.
21
Köteles moet met een parade uitpakken op een vrije trap van Costa. Gaat Genk een lijdensweg tegemoet?
23
Feghouli dwingt Köteles tot een nieuwe reflex. Genk komt nog moeilijk over de eigen helft. Het enthousiasme van de Limburgse fans is ook al getemperd.
25
Nu dwingt De Bruyne wel nog eens een corner af. Kan Genk het op de stilstaande fases dan wel?
26
Bijna, maar Vossen kan niet genoeg kracht achter zijn kopbal zetten. En dan maakt Hyland een fout op de doelman.
30
Genk voetbalt bijwijlen aardig mee, maar moet de wet van de sterkste (en vaardigste) ondergaan. De ballen die Valencia naar voor verstuurt zijn wel zuiver, terwijl er bij de bezoekers te veel afval in de laatste pass zit.
32
Camus heeft de beste kans van de wedstrijd, maar beslist om te schieten in plaats van nog wat meters te winnen. Toch dwingt hij Alves tot een save. In de herneming treuzelt Buffel te lang.
33
Twee goeie kansen na mekaar, maar nu schiet Vanden Borre een wenkende mogelijkheid naast. De Genk-supporters hebben er alvast weer plezier in gekregen en beginnen weer te zingen.
36

Goal
Doelpunt van Roberto Soldado (Jonas Gonçalves Oliveira)
Het is nu wel helemaal gedaan. Soldado maakt zijn tweede met een schot over Köteles, maar over het reactievermogen van Hyland na de diepe pass valt ook wel iets te zeggen.
39

Goal
Doelpunt van Roberto Soldado (Pablo Hernández Domínguez)
Soldado maakt zijn hattrick rond nog voor de rust. Het is nu helemaal gedaan. De Spaanse supporters amuseren zich rot, terwijl die van Genk zich wat kalmer houden. Achteraan biedt Genk te weinig weerwerk en dat kan leiden tot een ware vernedering.