Datum: 23/11/2011 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Mestalla
Live Kan Genk stunten tegen Valencia?
Sam Soetaers
| 0 reacties
Kan Genk stunten tegen Valencia?
Foto: © SC

Als RC Genk de ambitie heeft om Europees te overwinteren, kan het vanavond maar beter winnen op het veld van Valencia. De Spanjaarden kunnen op hun beurt dan weer een goede zaak doen met het oog op de volgende ronde in de Champions League.

De voorbereiding van RC Genk liet alles behalve ideaal in aanloop naar deze wedstrijd. De vele regen die er de voorbije dagen viel in Spanje, zorgde voor de nodige hinder. Zo moest Genk zijn training alweer na twintig minuten afblazen door de slechte staat van het veld. Veel verrassingen moeten we in het elftal van Genk niet verwachten.

Valencia verloor afgelopen weekend thuis nipt met 2-3 van Real Madrid. Het hoopt tegen Genk wel op de drie punten, waardoor ze over Leverkusen naar de tweede plaats kunnen springen, indien de Duitsers op eigen veld punten laten tegen Chelsea.

Opstellingen:
Valencia:
Diego Alves, Victor Ruiz, Rami, Mathieu, Miguel, Mehmet Topal, Feghouli, Pablo Hernandez, Costa, Jonas, Soldado
Genk: Köteles, Vanden Borre, Nadson, Hyland, Tözser, De Bruyne, Camus, Pudil, Vossen, Barda, Buffel

Wat denkt BWIN over deze match?

Valencia is favoriet. Een gokje op Valencia daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Valencia de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 172 euro bij een gok van 150 euro, winst van Genk levert u 1455 euro op.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws