Speeldag: Speeldag 4
Stadion: City of Manchester Stadium
Groep D: Kaarten zijn al geschud
Manuel Gonzalez

In groep D zijn de kaarten na vier speeldagen al geschud. Bayern München en Manchester City zijn nu al zeker van een plaatsje in de achtste finales na nieuwe overwinningen tegen Plzen en CSKA Moskou.

Manchester City - CSKA Moskou 5-2

Manchester City kwam al in de derde minuut op voorsprong via een strafschop van Agüero - het snelste doelpunt in de Champions League sinds 2005. Na twintig minuten verdubbelde hij eigenhandig de score tot 2-0, waarna The Citizens zorgden voor voetballes.

Negredo zorgde op het halfuur al voor een 3-0 voorsprong, Doumbia deed vlak voor rust iets terug voor de bezoekers. Na de pauze was het alweer Negredo die alle twijfels wegnam, het tweede doelpunt van Doumbia maakte niets meer uit. In de absolute slotfase zorgde Negredo nog voor een hattrick: 5-2.

Plzen - Bayern München 0-1

Bij Bayern München speelde Daniël Van Buyten de hele wedstrijd. Hij had weinig problemen om de nul te houden tegen een zwak Plzen.

Toch had ook Bayern het niet makkelijk om kansen af te dwingen en het duurde tot halfweg de tweede helft voor het op voorsprong kon komen. Lahm zorgde voor een goede voorzet, Mandzukic kopte in de verre hoek en zette zo Bayern op voorsprong. Die 0-1 gaf het niet meer af, waardoor zowel Bayern als Manchester City doorgaan in de Champions League.