Ronaldo beslist het, Real Madrid pakt de Beker met de grote oren!
Meteen een grimmig sfeertje, want Atlético gaat er ferm in.
5
Bale op snelheid, foutje voor Real Madrid aan de rand van de zestien!
5
Geweldige parade van Oblak op die vrije trap van Bal. Vrij centraal ingetrapt wel ook!
8
Nog niet veel kansen hier in Milaan. Qua intensiteit is het wel om duimen en vingers af te likken.
10
Daar is dan de eerste gele kaart van de wedstrijd in een beklijvende partij.
11
 Gele kaart voor Daniel Carvajal Ramos

13
Ook Juanfran blijft de tegenstander irriteren met serieuze tikjes.
15
Daar is dan de 1-0! Een vrije trap van Kroos wordt door Bale verlengd tot bij Ramos, die van dichtbij door de benen van Oblak kan werken. Atlético zal nu moeten komen!
15

Goal
Doelpunt van Sergio Ramos (Gareth Bale)

17
Atlético Madrid zal nu moeten komen!
En daar zijn ze ook voor de eerste keer, Saul kan de bal uiteindelijk niet binnenhouden.
20
20 minuten ver, het blijft wachten op echte kansen van Atlético. Real blijft voorlopig rustig in de controle.
23
Ronaldo kan op links Marcelo zoeken, maar probeert zelf te trappen uit de tweede lijn. Geen goede keuze en dat beseft CR7 ook.
25
Atlético heeft het moeilijk om zich door te zetten, Real gaat misschien best op zoek naar een tweede doelpunt voor de koffie.
27
Voorzetje van Ronaldo, maar Oblak heeft er weinig moeite mee!
30
Op het halfuur en vooral opstootjes blijven regeren.
32
Harde voorzet vanop rechts bij Real Madrid, maar de afwerking komt er niet. De Koninklijke monopoliseert de bal.
34
Plots haalt Griezmann dan toch eens uit. De eerste bal tussen de balen van Atlético, dat zegt op zich wel genoeg na 33 minuten voetbal.
36
Griezmann duidelijk buitenspel, maar toch nog een knappe volley - goed voor het vertrouwen misschien wel.
39
We kabbelen stilaan richting rust, Atlético wil toch nog iets laten zien voor de koffie.
41
Bijna een messcherpe uitbraak van Real, maar Godin loopt nog net in de baan van de bal om erger te voorkomen.
44
Het lijkt gewoon rusten met 1-0 voor Real te gaan worden!
21:42
Real met voorsprong de rust in
En zo gaat Real Madrid met een voorsprong de rust in. Atlético Madrid heeft werk voor de boeg!
21:51
Carrasco gaat in de tweede helft meteen invallen. Kan hij het verschil maken?

Scheidsrechter
Rust
Real Madrid - Atlético Madrid: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Augusto Fernández
Ingevallen Yannick Carrasco

46
Bal rolt opnieuw in Milaan!
En we zijn er terug aan begonnen in Milaan!
46

Penalty
Penalty voor Atlético Madrid
Pepe meteen met de fout op Torres en de bal gaat op de stip!
47
Griezmann mist de elfmeter!
Aj aj aj, Griezmann poeiert de bal tegen de lat!
47
 Gele kaart voor Keylor Navas Gamboa

49
Even paniek in de tent bij Real Madrid, maar ze staan nog op voorsprong en houden vast!
52
Vervangen Daniel Carvajal Ramos
Ingevallen Danilo Luiz da Silva

52
Nu is het pompen of verzuipen voor Real Madrid! Meer geloof bij de Socio's van Atléti!
54
En nu is daar Savic met een bal aan de tweede paal, maar hij trapt net naast.
55
Aan de overkant meteen het antwoord van Bale, maar twee meter naast!
58
Koke probeert het met een verrassend schotje, maar de bal draait weg.
58

60
Heerlijke voorzet van Carrasco, maar Saul kan geen doelpunt uit zijn volley puren.
61
 Gele kaart voor Fernando Torres

64
Het valt even wat stil hier in Milaan. Stilte voor de volgende storm van Atlético?
67
Godin tikt Ronaldo aan, vrije trap voor Bale vanop een mooie plaats, maar afgeweken in corner.
70
Benzema mist dé kans om het af te maken!
Plots mag Karim Benzema vanop rechts helemaal alleen op Oblak af, maar hij trapt recht op de doelman!
72
Vervangen Toni Kroos
Ingevallen Isco

73
Nog een dik kwartier, wat krijgt Atlético nog klaar?
76
Ook Benzema mag naar de kant, Real Madrid gaat dus nog iets meer zekerheid inbouwen om de 1-0 vast te houden.
77
Vervangen Karim Benzema
Ingevallen Lucas Vázquez Iglesias

78
Modric tot bij Ronaldo, perfect in de loop. Maar het schot is iets te zwak!
78
En nu is het echt alle hens aan dek: Bale omspeelt Oblak, maar Savic kan op de lijn nog redden.
78
79

Goal
Doelpunt van Yannick Carrasco (Juanfran)
Bam, een heerlijke voorzet van Juanfran wordt door Carrasco tegen de touwen gewerkt. Alles te herdoen!
79
 Gele kaart voor Casemiro Carlos Henrique Casimiro

81
Nu is het Atlético dat doorgaat op het elan. Kunnen ze het forceren?
83
Plots Torres van dichtbij, maar naast de kooi van Navas!
85
Aan de overkant Bale met een kopkans, maar hij krijgt de bal niet in het kader!
87
Een schicht van een voorzet van Marcelo, maar niemand kan aan de bal.
89
Ronaldo claimt een strafschop, maar niets van aan geeft de ref aan!
90+1
We krijgen er nog een drietal minuten bij. De spanning stijgt, krijgen we verlengingen?
90+3
Carrasco met een geweldige controle en dito versnelling, Ramos komt er als een gek ingevlogen en krijgt geel.
90+3
 Gele kaart voor Sergio Ramos

90+3
 Gele kaart voor Gabriel Fernández Arenas

90+4
En zo krijgen we verlengingen in Milaan!
91
We zijn vertrokken voor twee keer vijftien minuten extra!
93
Carrasco is er opnieuw vandoor, kon voordeel zijn, maar de ref fluit meteen voor geel voor Danilo.
93
 Gele kaart voor Danilo Luiz da Silva

96
Wat is Carrasco heerlijk bezig: de ene dribbel na de andere!
98
Nu een corner voor Atlético, na opnieuw een goede actie van Carrasco. Juanfran loopt zich uiteindelijk vast.
99
Griezmann op snelheid, maar Danilo zit er nog met een voetje tussen!
102
Dan toch nog eens Real, aflegger van Ronaldo, maar Savic duikt tot twee keer toe in de baan van het schot. Bale hinkt met krampen verder.
105
Opnieuw een goede actie van Carrasco, uiteindelijk de hoekschop. De omhaal van Griezmann mislukt.
108
Krijgen we nog iets, of gaan we naar strafschoppen?
109
Vervangen Luis Filipe
Ingevallen Lucas François Bernard Hernández

111
Iedereen bij Real Madrid heeft stilaan krampen: wat een wedstrijd!
111
 Gele kaart voor Pepe

114
En nu sukkelt ook Gabi stilaan met krampen. Wat komt er nog? Strafschoppen?
116
Vervangen Koke
Ingevallen Thomas Teye Partey

117
Vrije trap Cristiano Ronaldo, in de muur.
119
Nog een kans voor Real, maar het schot wordt afgeblokt!
120+1
Serieuze pijn voor Carrasco in een contact met Pepe. We zitten in de extra time van de extra tijd!
120+2
En daar komt plots Marcelo nog eens opzetten, meer dan een corner zit er niet meer in!