1
Napoli - Genk is afgetrapt
De bal rolt in het Stadio San Paolo. Kan Genk het Europese toneel met opgeheven hoofd verlaten?
2
De eerste hoekschop uit de partij is voor de thuisploeg. De bal belandt op de lat.
3

Goal
Doelpunt van Arkadiusz Milik (Onbekend Onbekend)
Vandevoordt krijgt een vervelende terugspeelbal te verwerken. Mertens en Milik komen meteen druk zetten en dwingen hem in de fout. Milik zorgt voor de 1-0. Zuur voor Genk en Vandevoordt.
7
Alle Belgische ogen zijn op Mertens gericht, maar met Koulibaly speelt er natuurlijk ook een ex-Genkie bij Napoli. Hij zet een aanval op en trapt uiteindelijk naast.
10
Genk probeert terug te knokken. Onuachu wordt door de lucht aangespeeld, maar zijn kopbal gaat ruim naast.
12
Racing Genk zet stilaan koers richting Meret
Paintsil probeert het van ver. Zeker geen slechte poging.
16
Onuachu laat gelijkmaker liggen
Genk is helemaal bekomen van de vroege opdoffer. Onuachu komt alleen voor Meret, maar trapt in het zijnet. Dit was dé kans op de gelijkmaker. Doodjammer.
23
De eerste helft is intussen halverwege. Na een dramatisch begin voor Genk, is de wedstrijd nu toch in evenwicht. Het tempo ligt voorlopig wel behoorlijk laag. In Salzburg - Liverpool staat het trouwens nog 0-0.
26

Goal
Doelpunt van Arkadiusz Milik (Giovanni Di Lorenzo)
Milik brengt Napoli op 2-0. Di Lorenzo zet voor, Milik tikt te simpel binnen. Nu wordt het moeilijk voor Genk.
33
Daar is Genk nog eens! Ito snelt voorbij zijn tegenstander en zet voor, maar Meret zit er goed tussen, waarna de bal net niet goed voor de voet van Onuachu zit.
36
 Gele kaart voor Maarten Vandevoordt

37
Strafschop voor Napoli!
Vandevoordt tikt de doorgebroken Callejon aan. Penalty voor Napoli, geel voor de Genkse doelman.
38

Goal
Milik stuurt Vandevoordt de verkeerde kant uit. Zuivere hattrick, wedstrijd gespeeld.
42
Onuachu laat voor de tweede keer de kans op een Genkse goal liggen. Ook deze moest er eigenlijk gewoon in.
45
Rusten met pijnlijke 3-0 op het scorebord
We gaan rusten met 3-0.

Scheidsrechter
Rust
Napoli - KRC Genk: 3-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is op gang gefloten. Kan Genk deze Champions League-campagne afsluiten op een positieve noot?
47
Berge trapt op doel, maar doet dat zonder genoeg overtuiging.
54
De tweede helft verloopt voorlopig gezapig. Hrosovský trapt nog eens richting Meret, maar opnieuw zit er niet genoeg gif in het schot.
62
We kijken naar een flauwe tweede helft. Genk is blij dat het geen pak slaag krijgt, Napoli is dan weer tevreden met deze stand én de kwalificatie voor de tweede ronde.
63
Vervangen Mbwana Ally Samatta
Ingevallen Theo Bongonda

68
De tweede helft is halverwege. Hoogstaand is het allemaal niet. Hopelijk kan Genk toch nog een eerredder tegen de netten duwen.