Datum: 28/03/2015 20:45
Competitie: EK Kwalificatie
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Koning Boudewijn Stadion
Rode Duivels hebben vanavond twee opties: winnen of... falen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Rode Duivels hebben vanavond twee opties: winnen of... falen
Foto: © Photonews

We gaan niet rond de pot draaien! België verwacht vanavond een overwinning van de Rode Duivels. En liefst een duidelijke winst. En liefst eentje met goed voetbal. En bij puntenverlies? Wel, dan hebben Vincent Kompany en kornuiten gefaald.

Tegenstander van dienst: Cyprus. Godbetert het nummer 85 op de FIFA-ranglijst. Maar daar willen Marc Wilmots en Vincent Kompany natuurlijk niet van weten. 

"Er zijn geen kleine broertjes meer", klinkt het bij de bondscoach. "Het is niet toevallig dat Cyprus won van Bosnië-Herzegovina, hoor. Maar we zijn er klaar voor. Als het fout zou lopen? Dan mogen jullie naar mij wijzen."

Wilmots heeft alvast - na tal van vertrekkers tenminste - een fitte kern in handen. Christian Benteke, Nicolas Lombaerts en Simon Mignolet zijn speelklaar. Enkel Axel Witsel zal door zijn hoogzwangere vrouw mogelijk nog forfait moeten geven.

Ondertussen wentelen de Cyprioten zich in de logische underdogrol. "Iedereen weet wie vanavond de favoriet is", aldus Pambos Christodoulou. "België heeft één van de sterkste teams ter wereld."

Verwacht jij de logische Belgische overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET 66 euro op. Wij daagden de Rode Duivels uit om met 4-0 te winnen van Cyprus. Geloof jij daar ook in? Dan mag je een mooie 420 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

EK Kwalificatie