Wie pakt de punten in Lille en zet zo een eerste stap richting achtste finales?
3
Meteen twee halve kansjes voor Draxler, maar niet op doel voorlopig.
5
Neuer redt meteen de meubelen!
Aan de overkant roert Yarmolenko zich, maar Neuer werkt op prachtige wijze in corner!
8
Een leuk wedstrijdbegin is het, met een hoog tempo en de bal die goed over en weer gaat.
11
Helemaal naast de bal! Dit had de 1-0 moeten zijn!
13
Voorzet van Müller, maar weinig problemen voor Pyatov!
16
Toch al een dik kwartier bezig en het valt nu even ietwat stil ...
17
Kroos met een elleboogje in het gezicht van Kovalenko, maar geen kaart!
19

Goal
Doelpunt van Shkodran Mustafi (Toni Kroos)
Heerlijke voorzet en dito afwerking! Duitsland snel en makkelijk op voorsprong!
22
De Duitsers blijven domineren, Oekraïne komt er nauwelijks uit!
24
Het tempo blijft in de match zitten. Harde knal uit de Duitse tweede lijn, meters over.
27
Neuer redt de Duitsers opnieuw!
Als de Oekraïners er dan toch eens uitkomen, dan is er gelukkig nog Neuer om alles te voorkomen.
29
En ook Pyatov mag zich eens laten zien, deze keer op een inzet van Khedira!
32
Over het halfuur, we wachten op een nieuwe grote kans!
36
En plots een open kans voor Oekraïne, maar Boateng redt de bal van de lijn. Hij leek erover, maar doellijntechnologie is actief op dit EK. En dus zeker niet binnen, toch?
39

Goal
Doelpunt afgekeurd!
Daar is de volgende kans al! Maar afgekeurd wegens buitenspel!
43
En ze blijven maar gaan, die spelers van Oekraïne. De Duitsers bibberen zich naar de rust!
45
We maken ons nog op voor een corner van Oekraïne en een minuutje extra!

Scheidsrechter
Rust
Duitsland - Oekraïne: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:48
Duitsland gaat met een voorsprong de rust in, maar Oekraïne toonde zich ook wel sterk.
46
Bal rolt opnieuw in Lille
En we zijn terug bezig!
49
Het studierondje duurt iets langer na de koffie dan in de eerste helft.
52
Kroos met een pegel, maar over de kooi van Pyatov!
55
Tien minuten ver in deze tweede helft en het blijft wachten op de intensiteit van de eerste helft. Kroos ziet zijn schot geblokt!
57
Rakytskiy kan een vrije trap in het hoekje plaatsen, maar Neuer is uiteraard opnieuw op de afspraak!
60
Khedira met een heerlijke pegel, maar Pyatov is opnieuw op de afspraak! De spanning blijft, de kansen stapelen zich nu op!
63
Het blijft hard gaan in deze tweede helft, de Duitsers blijven baas na de koffie.
65
Daar is Khedira opnieuw, maar hij vergeet meteen af te drukken en knalt zo in het blok!
66
Vervangen Roman Zozulya
Ingevallen Evgeni Seleznev

68
Draxler van dichtbij! Maar hij zet de bal nog over!
68
 Gele kaart voor Evgen Konoplyanka

71
De Duitsers blijven doordrukken en dat blijft ook halve kansen opleveren. De 2-0 blijft uit en zo is de spanning er nog steeds!
74
Vervangen Viktor Kovalenko
Ingevallen Oleksandr Zinchenko

74
De Duitsers blijven zich roeren, maar de een doelpunt komt er ook via Draxler niet!
78
Vervangen Julian Draxler
Ingevallen André Schürrle

78
Het tempo begint toch een beetje te zakken stilaan, ook door de wissels. Oekraïne lijkt niet meteen nog iets in de zak te hebben zitten om in de buurt te komen.
81
Schürrle meteen bijna de supersub, maar hij trapt de bal op zijn eigen voet net naast!
83
Nog tien minuten, wie gaat zich nog eens roeren?
86
Nog een dikke vijf minuten en Duitsland heeft het nog steeds allemaal in eigen handen!
87
Özil aan de ene kant met de 2-0 aan de voet, maar op Pyatov. En aan de overkant meteen een misverstand tussen Mustafi en Neuer! Boateng redt!