Speeldag: Kwart Finales (T)
Stadion: White Hart Lane
Vroege doelpunten nekken Tottenham
Dirk Pieters

Sevilla heeft zich donderdagavond weten te plaatsen voor de halve finales van de Uefa Cup. De Spanjaarden kwamen tegen Tottenham Hotspur al vroeg op een comfortabele 0-2 voorsprong, waardoor de twee treffers van de Spurs er niet meer toededen.

De start van Sevilla was uitstekend. Al na drie minuten stonden de bezoekers op voorsprong. Het was Steed Malbranque die zich eigen doelman te grazen nam en zo de Spanjaarden op voorsprong bracht. Amper vijf minuten later mocht Sevilla de boeken toe doen. Frederic Kanouté, oud-speler van Tottenham, maakte de 0-2. Sevilla had de match volledig onder controle en Tottenham moest nog vier doelpunten maken.

De ploeg van trainer Martin Jol probeerde nog wel, maar verder dan twee treffers kwam het niet. Jermaine Defoe en Aaron Lennon pikte hun doelpuntje nog mee, maar verder kwam de teller niet meer. [VI]