Stadion: Coliseum Alfonso P茅rez
Hapoel stunt bij Getafe
Philippe Crols

Hapoel Tel Aviv kan nog altijd Europees overwinteren. Het moest winnen tegen het Spaanse Getafe en het deed dat verrassend genoeg ook.

De Spanjaarden keken na een halfuur al tegen een dubbele achterstand aan. Na vijf minuten al legde Badir het thuispubliek het zwijgen op. Een klein halfuur later kregen de bezoekers een vrijschop. Een kolfje naar de hand van Dego zo bleek, want hij schoot de 0-2 op het bord.

De thuisploeg probeerde wel om in de tweede helft de bakens te verzetten, maar het was allemaal tevergeefs. Hapoel won verrassend al redde Hernandez in blessuretijd nog wel de eer voor Getafe. De Spanjaarden hebben nu drie punten uit twee wedstrijden, Hapoel telt drie punten en speelde al drie matchen.