Speeldag: 1/16 Finales (T)
Stadion: Stade Geoffroy Guichard
Mirallas schakelt Olympiakos uit
Kevin Van Cutsem

Saint-Etienne, dat vorige week in Griekenland drie keer had gescoord, haalde het vanavond makkelijk van Olympiakos. Kevin Mirallas speelde 90 minuten in een wedstrijd die geleid werd door Paul Allaerts.

Olympiakos, dat in het Stade Geoffroy-Guichard een 3-1 achterstand moest ophalen, kon in de eerste helft zelden dreigen. Op enkele stilstaande fases na kwam Saint-Etiennedoelman Janot nooit in gevaar. Aan de overkant was het vlak voor rust wel raak. Dimitri Payet schoot van buiten de zestien raak.

Na tien minuten spelen in de tweede helft was het helemaal over voor Olympiakos. Ilan haalde magistraal uit vanop 25 meter: 2-0. De Grieken, die nog scoorden via Oscar Gonzalez, zijn uitgeschakeld. Mirallas en co gaan door naar de 8ste finales.