1-1
1-2
90+3' Luiz Adriano

Marseille - Shakhtar Donetsk (Europa League 2008/2009)

Wedstrijd van Kwart Finales (T) uit de Europa League 2008/2009 tussen Marseille en Shakhtar Donetsk.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+3

Goal
Doelpunt van Luiz Adriano (Onbekend Onbekend)
Adriano beslist de wedstrijd. Hij maakt er nog 1-2 van.
90
Ben Arfa kopt nog voorlangs. Bijna nog 2-1.
90
 Gele kaart voor Darijo Srna

85
 Gele kaart voor Mamadou Niang

82
De wedstrijd valt stil. De kwalificatie voor Donetsk is binnen.
78
Samasa scoort met het hoofd, maar zijn doelpunt wordt afgekeurd vanwege een overtreding van de invaller.
76
Een hele goeie voorzet komt tot bij Samassa, maar de invaller trapt een gat in de lucht.
75
Vervangen Fernandinho
Ingevallen Mariusz Lewandowski

Doelpuntenmaker Fernandinho gaat naar de kant.
71
 Gele kaart voor Willian

67
Vervangen Mathieu Valbuena
Ingevallen Mamadou Samassa

62
De tijd begint te dringen voor Marseille. Drie doelpunten in minder dan een half uur of het is afgelopen voor het team van Eric Gerets.
55
Vervangen Ilsinho
Ingevallen Willian

54
 Gele kaart voor Luiz Adriano

53
Weer een uitstekende kans voor Marseille. Cheyrou infiltreert goed, maar duwt de bal naast. De thuisploeg laat het liggen.
50
Koné kopt een voorzet van Kaboré naast. Dit was een goeie kans op de 2-1.
46
De tweede helft is begonnen.
46
Vervangen Taye Ismaila Taiwo
Ingevallen Boudewijn Zenden

Rust
De ruststand is 1-1. Marseille moet nog drie keer scoren als het zich wil plaatsen voor de halve finale.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Vervangen Igor Duljaj
Ingevallen Olexiy Gai

43

Goal
Doelpunt van Hatem Ben Arfa (Onbekend Onbekend)
Er is weer hoop voor Marseille. Eerst kopt Ben Arfa nog op doelman Pyatov, maar in de rebound tikt hij toch binnen: 1-1.
39
Kabore trapt over. Het wordt zeer moeilijk voor Marseille.
32
De reactie van Marseille: Taiwo kopt over.
30

Goal
Doelpunt van Fernandinho (Onbekend Onbekend)
Fernandino zet zich door en trapt vanuit een scherpe hoek binnen. Shaktar leidt en Marseille moet nu al vier keer scoren.
29
Koné kan net niet bij een kopbal van Niang. Anders was het een goeie kans geweest.
29
Een vrije trap van Taiwo gaat ongevaarlijk naast.
21
 Gele kaart voor Lorik Cana
Cana krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd.
15
Cheyrou neemt de bal in één tijd op de slof, maar naast. Marseille drukt, maar een bal tussen de palen was er nog niet.
14
Taiwo haalt uit met zijn rechter, maar het schot mislukt.
13
Opnieuw Marseille. Cheyrou met een goeie actie en schiet dan met links over.
12
Een schot van Cana gaat over en naast.
6
Voorlopig nog geen echte kansen. Marseille moet twee keer scoren om minstens verlengingen af te dwingen.