Stadion: Goodison Park

Herbeleef Everton - Standard (Europa League )

Volg de match tussen Everton en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Kan Standard een goed resultaat neerzetten op het veld van Everton? De Rouches moeten het doen zonder Fellaini, want die verhuisde naar Everton. Een herhaling van de prestatie tegen Liverpool is wenselijk. Volg de wedstrijd straks live mee!
Everton: Howard Tim, Yobo Joseph, Jagielka Phil, Lescott Joleon, Neville Phil, Castillo Segundo, Arteta Mikel, Cahill Tim, Baines Leighton, Yakubu Aiyegbini, Anichebe Victor.
Standard: Espinoza Rorys Aragon, Onyewu Oguchi, Sarr Mohamed, Dante Bonfim, Camozzato Marcos, Witsel Axel, Defour Steven, Dalmat Wilfried, Jovanovic Milan, Mbokani Dieumerci, De Camargo Igor.
00:00
Zo dadelijk start de wedstrijd.
1
De wedstrijd is begonnen.
3
Everton dwingt een eerste hoekschop af. Arteta zet zich achter de bal.
3
 Gele kaart voor Marcos Camozzato
Marcos krijgt al heel snel de eerste gele kaart van de wedstrijd.
4
De hoekschop levert niets op.
5
Eerste mogelijkheid voor Everton. Anichebe knalt naast.
8
Het eerste wapenfeit van Standard: Mbokani trapt over.
9

Goal
Doelpunt van Dieumerci Mbokani (Wilfried Dalmat)
Standard heeft al een belangrijke uitgoal beet! Dieumerci Mbokani scoort! Dalmat brengt de bal voor en de aanvaller van Standard kan vrijstaand in doel trappen: 0-1
10
Een voorzet richting De Camargo, maar doelman Howard pakt.
15
De reactie avn Everton blijft niet uit, maar Cahill kopt over.
17
Maakte Onyewu hands in het strafschopgebied? Everton wil een penalty, maar de ref fluit geen fout.
18
Grote kans voor Jovanovic, maar Lescott redt nog op de lijn!
22
Standard heeft de wedstrijd nu vrij goed onder controle.
23

Goal
Doelpunt van Aiyegbini Yakubu (Onbekend Onbekend)
Dan scoort Everton toch! Yakubu duwt de gelijkmaker voorbij Espinoza: 1-1
25
Everton voert nu de druk op. De Engelsen hebben liefst nog één of twee goals nodig om een beetje gerust te kunnen zijn.
30
Steven Defour trapt over de kooi van Howard. Standard komt er weer wat beter door.
33
De rust is toch hersteld nu. De Rouches kunnen weer aan opbouwen denken.
35

Owngoal
Owngoal van Joseph Yobo: -
Yobo scoort een own-goal tegen zijn ex-club! De Nigeriaan duwt een voorzet van Marcos in eigen doel!
38

Goal
Doelpunt van Segundo Castillo Alejandro (Onbekend Onbekend)
De vreugde van Standard duwt opnieuw niet lang. Met een schitterend doelpunt brengt Castillo de thuisploeg opnieuw langszij: 2-2
40
 Gele kaart voor Bonfim Dante
Dante krijgt geel na een luchtduel.
43
Een hoekschop van Standard levert niets op. Even later besluit De Camargo op Howard.
45
Een schotje van Anichebe belandt naast.

Scheidsrechter
Rust
Everton en Standard gaan de rust in met een 2-2 stand na een spectaculaire eerste helft. Hopelijk meer van dat na de rust! De Rouches gaven wel twee keer een voorsprong weg, het enige minpunt uit de eerste helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn begonnen aan de tweede helft.
48
Een vrije trap van Arteta gaat maar nipt over.
49
De thuisploeg probeert meteen druk te zetten. Het neemt geen vrede met 2-2.
51
Bij Everton schreeuwt men weer om een strafschop na een vermeende overtreding van Onyewu. De ref wijst echter niet naar de stip.
54
Steven Defour legt aan en schiet, maar zijn trap wordt afgeblokt in hoekschop.
55
57
Nu een hoekschop voor Everton, maar ook die zorgt niet voor een kans.
59
Castillo wil zijn doelpunt van in de eerste helft nog wel eens graag herhalen, maar deze keer mist zijn schot richting.
63
Vervangen Victor Anichebe
Ingevallen James Vaughan

De jonge Vaughan vervangt Anichebe bij Everton. Kan hij nog voor een Engels doelpunt zorgen?
66
 Gele kaart voor Wilfried Dalmat

68
De tijd tikt weg in het voordeel van Standard. Met 2-2 hebben de Rouches een goeie uitgangspositie.
70
De scheidsrechter struikelt. Het is dan ook een vermoeiende wedstrijd... Hopelijk houdt hij het nog 20 minuten vol, net als Standard.
75
Espinoza neemt zijn tijd voor de doeltrap. Standard is uiteraard tevreden met deze tussenstand.
76
Een schot van Dalmat wordt afgeblokt. Zo steekt Standard nog eens de neus aan het venster.
78
Overtreding van Sarr en vrije trap op een zeer aantrekkelijke plaats voor Everton.
79
 Gele kaart voor Mohamed Sarr
Sarr krijgt ook nog geel voor die overtreding.
80
De vrije trap van Arteta wordt afgeblokt in hoekschop.
81
Zeer goeie kans voor Vaughan, maar hij kopt net over de kruising!
87
Vervangen Igor De Camargo
Ingevallen Benjamin Nicaise

De Camargo gaat na een verdienstelijke wedstrijd naar de kant. Nicaise vervangt hem.
87
Standard lijkt stand te zullen houden. Nog drie spannende minuten!
88
Tim Cahill kopt in de handen van Espinoza.
90
Standard schreeuwt om een strafschop na een overtreding op Dalmat, maar krijgt die niet.