Herbeleef Club Brugge - Hannover 96 (Europa League )

Volg de match tussen Club Brugge en Hannover 96 live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
De spelers betreden het veld en zijn klaar voor de strijd. Het bezoekersvak is volledig volgelopen, ook een deel van de Westtribune is ingepalmd door Duitse fans.

Club Brugge: Vladan Kujovic, Tom Høgli, Michael Almebäck, Carl Hoefkens, Jordi Figueras Montel, Niki Zimling, Lior Refaelov, Thomas Meunier, Thibaut Van Acker, Victor Vazquez, Joseph Akpala.
Hannover 96: Ron-Robert Zieler, Emanuel Pogatetz, Mario Eggimann, Christian Pander, Sergio Pinto, Sofian Chahed, Lars Stindl, Manuel Schmiedebach, Jan Schlaudraff, Mohammed Abdellaoue, Mame Biram Diouf.
1
De bezoekers trappen de partij op gang. Hannover speelt in een volledig witte uitrusting, Club in het traditionele blauw en zwart.
3
Hannover krijgt een vrijschop op een niet onaardige plek. Pander krult de bal naast.
4
Blauw-zwart dwingt een eerste hoekschop af. Vazquez trekt voor maar de scheidsrechter ziet een overtreding.
4
Het veld is goed gerold en ziet er betrekkelijk plat uit, al bedriegt dat vanaf de tribune.
5
Goed samenspel tussen Zimling en Akpala. De Nigeriaan probeert Zimling af te zonderen voor Zieler, maar de bezoekende doelman reageert alert.
7
Ook de tweede en derde hoekschop van Vazquez worden weggewerkt.
8
Blauw-zwart begint aardig en speelt voornamelijk op de helft van de tegenstander.
8
Hoefkens werkt zich voorbij zijn tegenstander en kan aanleggen, maar zijn poging wordt geweerd door de verdediging van Hannover.
9
Refaelov komt goed naar binnen en trapt, Zieler gaat goed plat.
9
 Gele kaart voor Niki Zimling
Zimling gaat door op de bezoekende doelman en pakt meteen geel.
11
Enorme kans aan de overzijde voor Abdellaoue. De spits komt niet tot een schot en vraagt na een waarschijnlijk licht contact om een strafschop.
12
Het gaat snel over en weer. Op voorzet van Vazquez trapt Zimling van dichtbij net naast.
14
Abdellaoue kan trappen na mistasten van Figueras, gelukkig voor Club gaat zijn harde knal naast.
15
De Spanjaard is van zijn melk en levert opnieuw slordig in bij een tegenstander. Diouf wil Kujovic vanop afstand verschalken, maar de Brugse doelman reageert alert.
17
Akpala kan trappen in de grote rechthoek, maar aarzelt te lang. Hier had de Nigeriaan meer mee moeten doen.
21

Goal
Doelpunt van Mame Biram Diouf (Onbekend Onbekend)
Diouf opent de score voor Hannover. Het wordt nu bijzonder moeilijk voor Club.
21
 Gele kaart voor Carl Hoefkens

22
Club reageert met een schotje van Meunier. Ondertussen wordt er aan de overzijde stevig gevochten in de boventribune.
28
De relletjes waren van korte duur, ondertussen is alles weer rustig. De bezoekende fans die zich in de Oosttribune bevonden zijn in het bezoekersvak ondergebracht.
31
Club moet nu op zoek naar een snelle gelijkmaker en probeert dat via Akpala. Vanuit de draai schiet de spits tussen de palen maar in de armen van Zieler.
32
Hannover kan counteren met vier tegen drie, maar Schlaudraff is te zelfzuchtig en verspeelt de kans.
34
Schmiedebach drijft met de bal en knalt maar net over. De bezoekers blijven vooruit voetballen, ondanks de belangrijke voorsprong.
35
Kujovic redt Brugge. Diouf speelt Abdellaoue vrij voor de thuisdoelman, maar die stuit op de attente keeper.
37
 Gele kaart voor Ron-Robert Zieler
Zieler krijgt geel voor protest na een fout van Akpala.
39
Diouf trapt met links maar pal op Kujovic. Blauw-zwart levert veel strijd maar krijgt geen uitgespeelde kansen, terwijl Hannover al tweemaal dicht bij de 0-2 was.
40
Meunier kan vrij inkoppen, maar ziet Zieler de bal uit de bovenhoek zweven.

Scheidsrechter
Rust
Club staat bij de rust 0-1 achter en moet tweemaal scoren om verlengingen af te dwingen. Een lastige opdracht, zeker omdat Hannover een stug geheel blijkt te zijn. Diouf tekende het enige doelpunt aan.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Rust

46
Club trapt de tweede helft op gang waarin het op zoek gaat naar minstens twee doelpunten.
47
Club trekt opnieuw meteen naar voor. Hogli kan trappen maar brengt Zieler niet in verlegenheid.
49
Aan de overkant trapt Abdellaoue al even zwak op Kujovic.
50
Refaelov met dé kans, maar hij trapt van dichtbij op Zieler. Het Brugse publiek gaat vol achter het elftal staan!
52
 Gele kaart voor Sofian Chahed
Chahed krijgt geel na een overtreding op Refaelov en het wegtrappen van de bal.
53
De aanhang schreeuwt de ploeg nu werkelijk vooruit. Club probeert een gaatje te vinden in de sterke verdediging van de bezoekers, maar slaagt daar voorlopig niet in.
56
Bij een forse tegenprik van de Duitsers heeft blauw-zwart geluk dat Diouf zijn voet niet tegen de scherpe voorzet van Abdellaoue kan plaatsen.
59
Hannover gaat op zijn beurt op zoek naar een doelpunt. Rechtsachter Chahed vindt het hoofd van Diouf, Almeback brengt redding.
62
Daum voert een dubbele wissel door. Club speelt nu in een soort 3-5-2 met Akpala en Vleminckx voorin.