Volg de match tussen Bursaspor en Anderlecht live, samen met vele andere supporters.

Bursaspor: Carson Scott, Erdogan Ömer, Vederson (Vederson Luiz Da Silva Medeiros), N'Diaye Alfred, Insua Federico, Sen Volkan, Batalla Pablo Martín, Bangura Ibrahim Tetteh, Aziz Serdar, Ipek Ozan, Kas Ibrahim.
Anderlecht: Proto Silvio, Firmino de Jesus Samuel, Biglia Lucas, Odoi Denis, Suarez Matías, Kanu , Legear Jonathan, Kouyate Cheikhou, Kljestan Sacha, Safari Behrang, Matos Fernando Canesin.
De wedstrijd is begonnen.
2
Kan Anderlecht een goede uitgangspositie verwerven in Turkije voor de terugwedstrijd?
5
Een goede combinatie van Anderlecht leidt tot een kansje voor Canesi. Doelman Carson kan makkelijk pakken.
6
Bangura wordt door gestuurd. Proto komt ver uit zijn doel en kan de bal nog met een hoog geheven voet wegtrappen. Bangura blijft liggen, maar de ref gaat er niet op in.
10
Kljestan mist een grote kans. Dit had de 0-1 moeten zijn! Hij werd mooi vrij gespeeld door Suarez, maar trapt flauw recht in de handen van Carson.
12
Sen trapt recht in de handen van Proto.
16
Suarez gaat door de verdediging van Buraspor. Hij stift de val voorbij doelman Carson, maar de bal wordt nog net van de lijn gehaald. Anderlecht weer dicht bij een goal.
21
De kansen stapelen elkaar op. Dit keer is de thuisploeg gevaarlijk. Bangura trapt van dichtbij op Proto. Een uitstekende reflex was dat van de doelman.
23
Een vrije trap van Vederson scheert naast.
25
Anderlecht blijft de kansen missen. Dit keer is Kanu door, maar hij trapt op de doelman.
35
De ref geeft een strafschop voor Burasport voor hands van Biglia. Al blijkt dat hij die niet raakte.Integendeel, het was Bangura die de bal raakte.
36

Goal
Doelpunt van (Vederson Luiz Da Silva Medeiros) Vederson (Onbekend Onbekend)
Anderlecht staat onverdiend op achterstand. Verderson schiet de strafschop binnen.
40
Anderlecht moet even op adem komen na het tegendoelpunt.
42
Het wil niet lukken voor Anderlecht. Een vrije trap van Legear wordt uit doel geranseld door Carson.
43
 Gele kaart voor Matías Suarez

Scheidsrechter
Rust
Buraspor gaat met een voorsprong de rust in na een fout van de ref. Anderlecht zou een doelput moeten kunnen maken in de tweedeh helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.