Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Club Brugge - Zestafoni (Europa League )

Volg de match tussen Club Brugge en Zestafoni live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Club Brugge gaf vorige week op het patattenveld in Georgië een zege uit handen. Kan blauw-zwart zich nu eens negentig minuten concentreren en Zestafoni met lege handen naar huis sturen? De wedstrijd is hier live te volgen vanaf 20.30 uur. Opstellingen
Club Brugge: Colin Coosemans, Tom Høgli, Michael Almebäck, Carl Hoefkens, Ryan Donk, Niki Zimling, Lior Refaelov, Nabil Dirar , Vadis Odjidja-Ofoe, Victor Vazquez, Joseph Akpala.
Zestafoni: Roin Kvaskhvadze, Giorgi Oniani, Mamuka Kobakhidze, Kakhaber Aladashvili, Zaali Eliava, Irakli Dzaria, Shota Grigalashvili, Tornike Gorgiashvili, Tornike Aptsiauri, Nikoloz Gelashvili, Jaba Dvali
1
De Finse scheidsrechter fluit het Europa League-duel op gang.
1
Aladashvili begaat meteen een fout op Dirar. Is dat de manier waarop de Georgiërs gaan spelen?
2
Club Brugge zorgt meteen voor de nodige druk. Hoefkens kopt een hoekschop tegen de lat. Meteen paniek bij Zestafoni.
5
Vazquez geeft een knappe pass naar Refaelov, maar die trapt in de handen van de Georgische doelman.
6

Goal
Doelpunt van Joseph Akpala (Onbekend Onbekend)
Akpala loopt slim door en trapt de bal in doel.
7
Zestafoni duikt meteen op met een tegenaanval, maar Dvali werd teruggefloten voor buitenspel.
11
Refaelov draait zich goed weg en probeert de 2-0 te scoren. Net niet genoeg gekruist om voor echt gevaar te zorgen.
15
Een kwartier ver en Club Brugge domineert de wedstrijd, meer zelfs, het staat al 1-0 voor. Blauw-zwart weet te combineren en probeert af en toe eens te prikken in de defensie van Zestafoni.
18
Vazquez legt af naar Akpala, maar die mist opnieuw een grote kans om de voorsprong te verdubbelen. Club Brugge blijft voor de nodige druk zorgen.
18
Akpala met de 2-0 aan de voet, maar hij duwt de bal net naast doel.
20
 Gele kaart voor Irakli Dzaria
Dzaria raakt Odjidja iets te heftig.
21
 Gele kaart voor Victor Vazquez
Vazquez ging door met spelen nadat er al was gefloten.
22
 Gele kaart voor Giorgi Oniani

23
De wedstrijd wordt even ontsiert door de gele kaarten die worden uitgedeeld.
26

Goal
Akpala reageert scherp op een hoekschop. Zijn tweede van de avond.
27
Zimling probeert het eens van ver. Niet zo'n slechte poging, de Zestafoni-doelman pakt de bal in twee tijden.
30
Dirar verschalkt de defensie, maar zijn trap gaat toch een goeie meter naast doel.
32
Vervangen Irakli Dzaria
Ingevallen Aleksandr Benashvili

33
 Gele kaart voor Kakhaber Aladashvili

34
Opnieuw Akpala die voor doel komt, maar hij raakt de bal niet zuiver waardoor die over doel gaat. Knappe actie van Odjidja.
38
Zestafoni probeert te counteren, maar de ploeg verliest veel te makkelijk de bal.
40
Vijfde hoekschop voor de thuisploeg. Donk kopt recht in de handen van Kvaskhvadze.
40
Gelashvili breekt zomaar uit en was dicht bij de 2-1. Coosemans houdt zijn netten vrij.
42
Vervangen Kakhaber Aladashvili
Ingevallen Edik Sajaia

45
We zitten in de toegevoegde tijd. Club Brugge speelt de bal goed rond.

Scheidsrechter
Rust
Club Brugge heeft de wedstrijd goed in handen. De thuisploeg staat op een verdiende 2-0-voorsprong. Beide doelpunten kwamen van Akpala. Kan de thuisploeg ook de concentratie in de tweede helft behouden?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Club Brugge trapt de tweede helft op gang. De thuisploeg gaat meteen in de aanval.
48
Dvali trapt voorbij Coosemans, maar er wordt gefloten voor buitenspel. Onterecht.
50
Club Brugge gaat zich toch niet opnieuw laten verrassen?
51
Dirar krijgt de bal van Vazquez, die probeert voor een snelle 3-0 te zorgen, maar de keeper staat goed opgesteld.
54
Dirar kan zonder problemen met de bal aan de voet ten aanval gaan. Refaelov trapt richting doel, maar de bal wordt afgeblokt.
56
Vervangen Tornike Aptsiauri
Ingevallen Rati Tsinamdzgvrishvili

58
Zestafoni is nu in ieder geval gevaarlijker dan in de eerste helft. Het weet zelfs een eerste strafschop te versieren, maar Coosemans staat paraat.
64
Vervangen Victor Vazquez
Ingevallen Jonathan Blondel

65
Eerste speelminuten voor Blondel. Vazquez gaat waardig van het veld en slaat nu wel vriendelijk en met een glimlach op het gezicht op de hand van Koster.
66
Odjidja nog eens met een enorme kans. Akpala met de voorzet, het schot van Vadis scheert de paal.
67
Benashvili tackelt Dirar op een smerige manier, maar de ref houdt de kaarten op zak. Vrije trap voor Club Brugge.
69
Odjidja opnieuw met de mogelijkheid om te scoren. Zijn bal gaat naast.
70
Vervangen Joseph Akpala
Ingevallen Thomas Meunier

74
De 3-0 wil er niet in. Nu ziet Meunier zijn trap naast het doel verdwijnen.
76
Vervangen Vadis Odjidja
Ingevallen Thibaut Van Acker

80
Kvaskhvadze redt meermaals zijn ploeg. Refaelov en Van Acker proberen elk nog eens een doelpuntje mee te pikken, maar tevergeefs.