Volg de match tussen KRC Genk en FK Aktobe live, samen met vele andere supporters.

Racing Genk: Laszlo Köteles, Daní Fernández, Nadson, Derrick Tshimanga, Thomas Buffel, Julien Gorius, Khaleem Hyland , Steeven Joseph-Monrose , Jelle Vossen, Christian Benteke.
FK Aktobe: Andrei Sidelnikov, Peter Badlo, Samat Smakov, Marat Bikmaev, Emil Kenzhisariev, Luká? Bajer, Timur Kapadze, Sergei Kovalchuk, Marat Bikmaev, Alexander Geynrikh.
Gorius levert al snel een prima afstandsschot af.
6
Aktobe komt opzetten, een gevaarlijk standje voor het Genkse doel wanneer Koteles te ver uitkomt. Uiteindelijk trapt Bajer naast.
8
Aktobe moet in deze aanvangsfase niet onderdoen. Bikmaev levert een goed schot af dat Koteles in hoekschop moet duwen.
10
Goed opgezette aanval van Genk maar Vossen loopt buitenspel.
16
Gevaarlijke doorsteekpass maar Koteles is eerder op de bal dan Bikmaev.
17
Strafschop voor Genk: een bal komt tegen de arm van een verdediger en de ref legt de bal op de stip.
18

Goal
Doelpunt van Jelle Vossen (Onbekend Onbekend)
Vossen trapt de penalty uitstekend binnen in de linkerbenedenhoek.
23
De bezoekers dwingen opnieuw een hoekschop af.
24
De Limburgers mogen van geluk spreken dat Primus niet op doel trapt en de bal uiteindelijk verliest.
25

Goal
Doelpunt van Peter Badlo (Onbekend Onbekend)
Badlo verlengt een voorzet van Khayrullin voorbij Koteles in doel.
29
Jelle Vossen kreeg een arm tegen het gezicht en bloedt aan het hoofd. Hij is even binnen voor verzorging.
34
Genk probeert maar slaagt er vooralsnog niet in Aktobe vast te zetten.
37
We mogen nog eens een aanval noteren: Buffel zet voor, Benteke kopt in de handen van doelman Sidelnikov.
43

Goal
Doelpunt van Steeven Joseph-Monrose (Thomas Buffel)
Monrose ontvangt de bal van Buffel en draait zich uitstekend vrij en trapt dan hard binnen.
45
Doelman Sidelnikov pakt een schuiver van Hyland in 2 keer.

Scheidsrechter
Rust
Genk heeft het moeilijk tegen Aktobe en incasseerde de te vermijden goal in eigen huis maar sprong efficiënt om met de kansen en mag met een 2-1 voorsprong gaan rusten.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Thomas Buffel
Ingevallen Anthony Limbombe

46
De partij is opnieuw op gang gebracht.
51
De Genkse defensie blijft wankelen. Nu trapt Bajer een voorzet hard voorbij iedereen.
54
Het is Aktobe dat opnieuw dreigt, ditmaal trapt Geynrikh de bal net naast.
56
 Gele kaart voor Sergei Kovalchuk

60
 Gele kaart voor Peter Badlo

61
Genk slaagt er nu langzaamaan in om Aktobe op de eigen helft te houden maar doelgevaar blijft uit.
65
De thuisploeg heeft tijdens de tweede helft nog geen enkele kans bijeengevoetbald. Het is heel zwak tot nu toe.
68
Eindelijk een kans voor Genk: Vossen legt breed op Monrose die vanuit de schuine hoek op doelman Sidelnikov besluit. Het levert een corner op.