Volg de match tussen KRC Genk en Rapid Wien live, samen met vele andere supporters.

Kan Racing Genk ook zijn derde groepswedstrijd in de Europa League winnen? We zien geen verrassingen in de opstelling van Mario Been.
1
Racing Genk - Rapid Wien: 0-0
2
De eerste minuten zijn voor de bezoekers die Genk in deze openingsfase op de eigen helft kunnen houden.
3
Rapid Wien heeft de eerste hoekschop te pakken.
4
Kara met een foute controle waardoor Schaub van dichtbij kan besluiten maar gelukkig voor Genk staat zijn vizier nog niet op scherp.
7
Genk geraakt maar niet over de helft. De tweede Oostenrijkse hoekschop is een feit.
8
Genk komt goed weg! Dibon kan een afvallende bal op doel trappen, Koulibaly keert voor de lijn.
9
Eindelijk een prima actie van Genk. Camus vindt De Ceulaer die zijn man in de zestien uitkapt maar dan over trapt.
11
Wat een kans laat Vossen hier liggen! Hij wordt alleen voor doelman Novota gebracht maar die redt nog met de benen.
13
Genk komt er nu stilaan door. De Limburgers spelen de bal nu mooi rond.
14
Rapid prikt heel gevaarlijk tegen. Schaub haalt uit maar zijn schot gaat voorlangs.
15
De Ceulaer dwingt de eerste Genkse hoekschop af.
18
Koulibaly moet attent reageren om Sabitzer in de zestien van de bal te zetten. Hoekschop Rapid Wien.
21

Goal
Doelpunt van Julien Gorius (Fabien Camus)
Gorius heeft Ibrahimovic aan het werk gezien. Hij knalt het leer vanop zo'n 25 meter staalhard zuiver in de winkelhaak.
23
Genk moet opletten voor een tegengoal. Boyd kan aanleggen maar hij mikt naast.
27
Genk staat met heel veel vertrouwen te voetballen en combineert vlot.
28
Vossen kan doorgaan maar wordt toch nog afgevlagd voor buitenspel.
35
Het tempo is nu even wat uit de wedstrijd. Genk heeft de partij wel onder controle.
37
Bijna stond het 1-1! Boyd kopt de bal voor doel en Koulibaly trapt bijna in zijn eigen goal. Gelukkig gaat het leer over en in corner.
41
Sabitzer probeert het vanop dik 20 meter met een schuiver maar Köteles gaat goed plat.

Racing Genk - Rapid Wien: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
49
Genk blijft ook in de tweede helft voor de aanval kiezen.
50
 Gele kaart voor Christopher Trimmel
Trimmel haalt de doorgebroken Camus onderuit.
56
De kansen blijven voorlopig uit in deze tweede helft.
57
Trimmel met een strakke voorzet maar Köteles komt goed tussen.
58
Aan de overkant een goede schietkans voor De Ceulaer maar hij trapt naast. Hier was veel meer uit te halen en dat weet hij ook.
59
Tshimanga knalt op de lat!
Wat een aanval en kans! Dit had de 2-0 moeten zijn! Uiteindelijk legt De Ceulaer mooi breed op Tshimanga en die knalt tegen de lat.
61
Vervangen Stephan Palla
Ingevallen Thomas Schrammel

62
Weer een unieke kans op de 2-0! Camus schildert de bal op het hoofd van Vossen maar die mikt naast. Genk morst nu met de kansen.
69
Vervangen Thomas Buffel
Ingevallen Timbe Masika Ayub

70
Kara moet al glijdend een voorzet in hoekschop werken.
71
Köteles pakt uit met een prima redding en kort daarna krult Hofmann de bal maar net over.