konKonyaspor
gntKAA Gent
Datum: 08/12/2016 17:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 6
Alles of niets in fris Konya voor gehavende Buffalo's

Voorbeschouwing: Konyaspor-Gent

Alles of niets in fris Konya voor gehavende Buffalo's
Foto: © photonews

Gent moet winnen, Braga mag niet winnen zo simpel is het vanavond. In alle andere gevallen zijn de Buffalo's uitgeschakeld in Europa. Het strijdtoneel? Het ijskoude Konya.

Vanhaezebrouck haalde zich de woede van de coach van Braga op de hals met zijn uitspraken van enkele weken terug. De oefenmeester van Gent vreesde een akkoordje tussen Shakhtar en Braga vanwege de banden tussen beide clubs.

Shakhtar-coach Fonseca won immers de Beker met Braga vorig seizoen. Shakhtar liet enkele verdedigende sterkhouders thuis, maar het offensieve geweld is wél op de afspraak. Gent moet vooral zelf winnen in Konyaspor.

Piekfijn veld

Daarbij kan het wellicht niet rekenen op Nana Asare. De linksachter is nog steeds niet volledig hersteld. Danijel Milicevic, die wat last ondervond aan de adductoren na de wedstrijd op het Westelse veld, lijkt terug de oude. Overigens ligt het veld in Konya er bij serieuze vriestemperaturen piekfijn bij.

AA Gent is volgens UNIBET alvast favoriet? Een gokje op de Buffalo's zou dus geen slecht idee zijn. Via deze link krijg je zelfs een bonus van 200% tot 80€!

Meer nieuws