Datum: 18/08/2016 20:30
Competitie: Europa League
Speeldag: Vierde voorronde (Heen)
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Maakt Gent het deze keer ook in de heenmatch af?

Voorbeschouwing AA Gent - Shkendija

Maakt Gent het deze keer ook in de heenmatch af?
Foto: © photonews

AA Gent neemt het vanavond op tegen het Macedonische Shkendija in de laatste voorronde voor de Europa League. De Buffalo's hopen op een herhaling van hun thuiswedstrijd tegen Viitorul.

Toen werden de Roemenen simpel opzij gezet met 5-0. Zo'n vaart zal het vanavond wellicht niet lopen. "Shkendija heeft heel wat meer ervaring dan onze vorige tegenstander en slikt amper doelpunten", aldus Vanhaezebrouck op de persconferentie.

Wat de selectie betreft, komt de wedstrijd nog te vroeg voor Nana Asare en Gustav Wikheim. Ook Jérémy Taravel en Davidzada zullen er vanavond nog niet bij zijn. Dejaegere revalideert nog, Van Der Bruggen en Lucas Schoofs haalden de selectie niet.

Selectie Gent: Rinne, Coulibaly, Matton, Neto, Kujovic, Mitrovic, Kums, Saief, Rob Schoofs, Thoelen, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Simon, Horemans, Foket, Gershon, Milicevic en Ndongala.

Lasse Nielsen verwacht dat de Roemenen vooral op de counter zullen loeren. "Ze hebben sterke jongens in de aanval, daar moeten we voor oppassen", aldus de Deense centrale verdediger daags voor de partij.

Ook bij UNIBET is AA Gent de favoriet. Bij een zege van de Buffalo's kan een goeie gok van 60 euro u 74,40 euro opleveren. En die 60€? Die krijgt u via deze link gratis!

Meer nieuws