lokLokomotiva
gnkKRC Genk
Datum: 18/08/2016 20:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Vierde voorronde (Heen)
Weiler en Maes staan voor lastige uitmatch met (transfer)muizenissen

Anderlecht en Racing Genk moeten goede uitgangspositie verwerven in Europa League

Weiler en Maes staan voor lastige uitmatch met (transfer)muizenissen
Foto: © photonews

AA Gent speelt vandaag in eigen huis, maar we volgen uiteraard ook de verrichtingen van de andere clubs in de voorrondes van de Europa League op de voet.

Zo trekt Anderlecht vandaag naar Praag, waar het om 19 uur aan het treffen met Slavia begint. Na de transferperikelen, de uitschakeling in de Champions League tegen Rostov en de 0-0 tegen STVV is het voor paars-wit van moeten in Tsjechië.

Weiler zal meer dan waarschijnlijk Dendoncker centraal achterin posteren, nu De Maio vertrokken is naar Fiorentina op huurbasis. Een goede uitgangspositie is primordiaal.

Dat geldt overigens ook voor Racing Genk, dat aan de slag gaat tegen Lokomotiva Zagreb, het kleine broertje van Dinamo zo u wil. Zij beginnen om 20 uur aan hun strijd.

Ook Peter Maes is nog niet helemaal tevreden: hij wil graag offensieve versterking, terwijl De Condé dat afhoudt. Maar nu er een bod is binnengelopen op Bailey neemt de stress ook op dat gebied toe.

Met 5 ploegen de Europese poules in? Als u Gent, Genk én Anderlecht alledrie ziet doorstoten, dan kan u via onze gratis bonus meteen tot 186 euro oprapen. Waag dus zeker je kans!

Meer nieuws

Europa League

 Halve Finales (H)