Peter Maes voert Ć©Ć©n wijziging door in zijn basiself ten opzichte van vorige week. Kebano verdwijnt uit de ploeg. Karelis is zijn vervanger.
De bal rolt in Montenegro.
1

Goal
Doelpunt van Radomir Đalović (Onbekend Onbekend)
Genk kom al in de beginminuten op achterstand. Djalovic, de man die ruim 10 kilo te zwaar staat, scoort nu al de 1-0.
7
Racing Genk beseft dat de uitgoal nu cruciaal wordt. Een schot van Bailey levert geen concreet gevaar op.
16

Goal
Samatta ziet goal onterecht afgekeurd worden
Samatta scoort net na het kwartier de gelijkmaker, maar de ref keurt de treffer af voor een fout op doelman Dragojevic. Een foute beslissing want de goalie ging aan het flateren.
21
De thuisploeg komt nog eens aandringen. Raspopovic neemt Bizot onder vuur die de 2-0 voorkomt.
29
Genk zoekt, maar vindt niet
Genk krijgt moeilijk voet aan de grond. Bailey nog eens met een vrije trap, maar hij vindt niemand aan de twee paal.
39

Goal
Doelpunt van MiloÅ” Raičković (Onbekend Onbekend)
Nu wordt het pas echt heet. Raičković mag makkelijk de 2-0 in doel koppen. Racing Genk is zijn voorsprong helemaal kwijt.

Scheidsrechter
Rust
Buducnost Podgorica - Racing Genk: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

48
Genk moet een vuist maken in de twee periode. Met Heynen voor Buyens steekt Maes meer voetballend vermogen in zijn team.
50
Goede kans voor de Limburgers. Buffel zet een actie op, zijn schot met links mist richting.

64
Nog steeds 2-0 in Montenegro. De 3-0 is met de gevaarlijke tegenaanvallen dichterbij dan de 2-1.

Rode kaart voor Bernard Yao Kumordzi
Kumordzi haalt Djalovic neer net buiten de zestien. De rode kaart is het logische gevolg. Genk krijgt het nog wat moeilijker.
75
De vrije trap levert gelukkig voor Genk geen verder gevaar op.
76
Vervangen Nikolaos Karelis
Ingevallen Dries Wouters

78
Dikke kans voor Samatta. De centrumspits trapt op de goalie.
86
 Gele kaart voor Thomas Buffel

22:42
We gaan verlengen. Genk dus voor een helse opdracht met een mannetje minder.
87
Nog vier minuten. Verlengingen met een man minder zitten eraan te komen voor de Limburgers.
92
Vervangen Goran Vujovic
Ingevallen Milivoje Raičević

95
Genk ontsnapt: Vusurović heeft de 3-0 aan de voet, maar mist.
101
Buffel laat hƩt liggen!
Buffel mag alleen op Dragojevic afgaan, maar de doelman heeft nog een ultieme redding in huis.
105
De eerste verlenging zit er inmiddels op. De spanning stijgt in Podgorica.
107
Omhaal van Djalovic. Bizot houdt Genk recht met een prima parade.
112
 Gele kaart voor Deni Hočko

115
Penalty's in aantocht
De laatste vijf minuten breken aan. Penalty's lijken onafwendbaar voor een moegestreden Racing Genk.
117
 Gele kaart voor Nikola Vukčević

119
Djalovic alweer met gevaar. Een schot gaat over de kooi van Bizot.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
23:35
Genk ontsnapt, na een 2-4 in de penaltyserie bekert Genk toch voort naar de derde voorronde.