Herbeleef Rheindorf Altach - KAA Gent (Europa League )

Volg de match tussen Rheindorf Altach en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Rheindorf Altach - KAA Gent

Van de drie Belgische clubs in Europa heeft AA Gent de beste papieren, maar het zal wel uit zijn pijp mogen komen in Oostenrijk. Kunnen de Buffalo's zich plaatsen voor de laatste voorronde van de Europa League?
20:13

20:15

20:28
De tribunes zien er vooral leeg uit. De match wordt dan ook niet in Altach gespeeld (ongeschikt voor Europees voetbal), maar in Innsbruck. Er zijn ongeveer 3.000 'thuissupporters' en 200 Buffalo's.
1
Rheindorf Altach-AA Gent: 0-0
1
Milicevic neemt de aftrap!
3
De Oostenrijkers beginnen net zoals vorige week enthousiast aan de match. Hopelijk voor Gent gaat er binnen vijf minuten ook niet opnieuw een doelpunt binnen.
6
Een voorzet van Milicevic wordt tegengehouden, dus de eerste corner van de wedstrijd is voor Gent. Meer dan een ongevaarlijk kopballetje komt er niet uit.
9
Even leek er een kans te komen, maar de voorzet van Simon lijkt nergens naar.
11

Goal
Doelpunt van Moumi Ngamaleu (Stefan Nutz)
Het gebeurt opnieuw voor Gent! Op het middenveld staat niemand op te letten en de bal wordt hoog in de lucht gelanceerd. Ngamaleu toont zich sneller dan Asare en wipt de bal over Rinne. 1-0 voor de Oostenrijkers.
15
Doelman Kobras kan een vrije trap van Milicevic niet klemmen, maar Coulibaly kan de rebound niet afwerken.
16

19
 Gele kaart voor Kalifa Coulibaly

20
Gent probeert er aanvallend uit te komen, maar de mannen van Altach zijn iets te slipperig om vast te houden.
21
Twee gele kaarten snel achter elkaar voor de Buffalo's. Eerst Coulibaly en even later ging Esiti iets te stevig in duel.
21
Een schot van doelpuntenmaker Ngamaleu gaat deze keer naast de kooi van Rinne.
23
 Gele kaart voor Anderson Esiti

25
Piesinger heeft de trap van Esiti gevoeld en moet noodgedwongen het veld verlaten. Gebauer is zijn vervanger.
26
De invaller test Rinne meteen met een hard schot, maar die kan de bal uit zijn korte hoek duwen. Uit de corner komt geen gevaar.
26
Vervangen Simon Piesinger
Ingevallen Christian Gebauer

28
De Buffalo's krijgen geen vat op Altach
De Buffalo's lopen wat gefrustreerd over het veld. Nu is het Mitrovic die de fout maakt.
30
En ook geel voor Gigot die een mogelijk gevaarlijke aanval afbreekt.
30
 Gele kaart voor Stefan Mitrovic

31
 Gele kaart voor Samuel Gigot

32
Rinne kan een streep vanop vrije trap maar net boven zijn lat duwen. Uit de corner volgde wat geharrewar en Altach mag het opnieuw proberen van ongeveer dezelfde plaats. Deze keer gaat de bal echter hoog over.
34
Coulibaly leek voor wat gevaar te zorgen met zijn snelheid, maar Dejaegere trapt niet eens in de buurt van het doel.
37
Altach dringt de Gentse zestien binnen, maar de bal wordt op het nippertje weggewerkt. Het gevaar is nog niet helemaal geweken.
38
Het balbezit is min of meer in evenwicht: 53-47
39
Vervangen Anderson Esiti
Ingevallen Samuel Kalu Ojim

Vanhaezebrouck haalt Esiti naar de kant en stuurt Kalu Ojim het veld op.
44

Goal
Doelpunt van Danijel Milicevic
Coulibaly gaat neer in de zestien, Milicevic zet de strafschop feilloos om.
45+1
Ruststand: Altach 1-1 Gent
De penalty kwam een beetje uit het niets, maar plots staat het weer gelijk! Bij deze tussenstand gaan we virtueel naar verlengingen.

Scheidsrechter
Rust
Rheindorf Altach - AA Gent: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Altach trapt de tweede helft op gang.
47
De Oostenrijkers komen opnieuw het best uit de kleedkamer.
49
 2e gele kaart voor Stefan Mitrovic
Mitrovic kan de pijlsnelle Ngamaleu niet bijhouden en haalt hem neer net buiten de zestien. Terecht zijn tweede geel en dus rood.
52
De tweede helft kon eigenlijk niet slechter beginnen voor Gent. Ze moeten nu minstens 45 minuten met tien man voort en zijn duidelijk een beetje op zoek.
54
 Gele kaart voor Danijel Milicevic
En nóg een gele kaart, de zesde al voor Gent. Deze keer is het Mitrovic met een slechte tackle
58
Marcq heeft de plaats van Mitrovic centraal achterin ingenomen. Voorlopig nog geen wissels.
62
 Gele kaart voor Johannes Aigner

63
Gent wordt teruggedrongen op de eigen helft, een doelpunt zit er niet echt aan te komen.
68
Vervangen Franko Andrijasevic
Ingevallen Mamadou Sylla Diallo

Nieuwkomer Andrijasevic komt slecht neer na een harde botsing en moet op een draagberrie afgevoerd worden. Sylla komt hem vervangen.
70
Meteen na de wissel krijgt Altach een reuzekans, maar Aigner kan niet afwerken. Héél veel geluk voor Gent.
73
Gent probeert iets te forceren, maar voorlopig komt het er niet echt uit.
76

Goal
Doelpunt van Stefan Nutz (Onbekend Onbekend)
Het kon niet blijven duren... Met een weliswaar prachtig schot in de rechterbovenhoek is Rinne kansloos. 2-1 voor de thuisploeg, verlengingen zijn uitgesloten.
80
Vervangen Johannes Aigner
Ingevallen Adrian Grbic

80
Vervangen Danijel Milicevic
Ingevallen Yuya Kubo

Kubo wordt er nog ingegooid om de meubelen te redden.
83
Nu gaat Gent nog in de aanval, maar een tegengoal op de counter lijkt er eerder aan te komen.
86
Vervangen Stefan Nutz
Ingevallen Jan Zwischenbrugger

87
Gent staat héél dicht bij de uitschakeling en dat is aan de hangende kopjes te zien.
88

Goal
Doelpunt van Kristijan Dobras (Emanuel Sakic)
Dobras passeert eenvoudig de verdediging en schuift de bal naast Rinne binnen. Over and out.
90+1
De match lijkt zo goed als gespeeld, maar de scheids doet er toch nog zes minuten bij!