Volg de match tussen Zulte Waregem en Vitesse live, samen met vele andere supporters.

Het stadion zit goed vol, het uitvak maakt ook de nodige indruk en daar zijn de spelers!
We zijn er aan begonnen! Vitesse trekt meteen ten strijde.
5
Derijck verslikt zich in een diepgestoken bal, Linssen is er vandoor, Bostyn kan nog net voor Castaignos de bal oprapen.
9
De thuisploeg is voorlopig lichtjes baas. De bezoekers moeten vooral foutjes maken. Bostyn hinkelt nog wat na van zijn tussenkomst daarnet, maar het lijkt in orde te komen.
11
In een omschakelingsmomentje is Mount snel, maar Heylen uiteindelijk nog sneller. Doeltrap voor Bostyn.
13
Het regent nu kansen voor Essevee. Daarnet was Walsh er dicht bij, nu twijfelt Leya Iseka oog in oog met doelman Pasveer.
14
 Gele kaart voor Brian Linssen
Derde keer spelbederf van Vitesse in een kwartier, geel!
18
Heylen levert plompverloren een bal in, maar Essevee komt met de schrik weg. Het is soms nog wat schichtig allemaal.
22
Vrije trap Kaya, bijna een doelpunt, maar de bal wordt nog in corner gewerkt.
23

Goal
Doelpunt van Guram Kashia
Het is dan toch 1-0. De corner van Kaya is scherp aangesneden, een verdediger werkt in eigen doel.
26
Bostyn werd in de nasleep van het doelpunt overigens toch opnieuw verzorgd aan zijn eigen doel. Heeft hij toch nog wat last?
27

Goal
Doelpunt van Thomas Bruns (Brian Linssen )
Schot van Bruns, Bostyn op het verkeerde been en meteen de 1-1.
29
Daar is de volgende kans al voor de bezoekers, maar Linssen steekt de voorzet deze keer over.
32
Het spel valt wat stil hier aan de Gaverbeek.
35
De poppen gaan even aan het dansen met verschillende opstootjes. Duw- en trekwerk van het betere soort ...
37
 Gele kaart voor Aaron Leya Iseka
Drie kaarten in een keer voor de opstootjes!
37
 Gele kaart voor Matt Miazga

37
 Gele kaart voor Thomas Bruns

41
We zitten nu in een erg warrige en slordige fase, beide teams verliezen keer op keer de bal.
44
Olayinka met enkele interessante acties, ondertussen ook wat goede voorzetten, maar niemand in de buurt om de 2-1 tegen de netten te schuiven.
45+1
Voorzet van Coopman richting Kaya, maar Olayinka tikt ongelukkig aan. We krijgen er twee minuutjes bij in deze eerste helft.
45+3
 Gele kaart voor Alexander Büttner
Büttner maait niet voor het eerst vandaag Coopman neer, geel!

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Vitesse: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
19:49
Rusten met 1-1 aan de Gaverbeek
Wie breekt na de koffie de deadlock?
46
Worden het 0, 1 of 3 punten voor Essevee? We zijn benieuwd!
46
Beide teams spelen nu richting hun eigen spionkop. Wie gaat dat het meeste inspireren?
50
Vooral veel gekissebis in het begin van de tweede helft. Vitesse zet wel veel druk en gaat op zoek naar de 1-2!
53
Erg warm zijn we nog niet geworden in deze wedstrijd.
55
Vervangen Aaron Leya Iseka
Ingevallen Nill De Pauw

Eerste wissel van de wedstrijd. Kan De Pauw een en ander forceren?
58
Dan toch voetbal van Essevee, maar Coopman raakt er na een heerlijke combinatie niet doorheen.
59
 Gele kaart voor Thulani Serero
Opnieuw een Arnhemmer de bon op, serieuze administratie stilaan
63
De gaten worden aan beide kanten groter en groter. Dat levert een aantal intdrukwekkende kansen op, maar niemand maakt er echt iets van.
65

Goal
Een doelpunt van Castaignos! Neen, de goal wordt afgefloten vanwege een aanvallende fout. Daar komt de thuisploeg goed weg.
68
Nieuwe kans voor Essevee, maar eerst kan Olayinka niet bij de voorzet en daarna kan Pasveer het schot van Kaya al bij al makkelijk plukken.
70
Vervangen Sandy Walsh
Ingevallen Davy De fauw

Tweede wissel bij Essevee. Walsh out, De fauw in!
72
Minder dan twintig minuten nog en de match zit een beetje op slot.
75
Nog een kwartier, wie kan de ban breken?
77
Vervangen Thomas Bruns
Ingevallen Charlie Colkett

78
Olayinka is er doorheen, maar kan niet afdrukken op doel. Wat later kopt hij hoog over.
80
Plots kan Coopman helemaal alleen vrij inkoppen, maar hij mikt nog over. Dit was dé kans voor Essevee!
82
Vervangen Alexander Büttner
Ingevallen Lassana Faye

85
Een vrije trap van de bezoekers zeilt naast. Er zijn ondertussen al fans die naar huis vertrekken, dat is toch wel erg vroeg!?
88
Een nieuwe open kopkans, deze keer voor Olayinka. Hij wil er echt niet meer in.
89
Vervangen Onur Kaya
Ingevallen Ivan Šaponjić

Onur Kaya krijgt een applausvervanging van iedereen, ook de bezoekers klappen.
90+1
We krijgen er nog vier minuten bij.
90+2
Saponjic trekt nog eens naar voor, Kashia kan in corner werken. Essevee zet nog eens alles op alles. Corner met Hamalainen!
90+3
De Sart wil een strafschop, maar er wordt gefloten voor buitenspel of iets dergelijks.