Volg de match tussen Zulte Waregem en Lazio live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

De eerste vreugde was voor de thuisploeg.
Zulte Waregem - Lazio

Kan Essevee het Europees avontuur afsluiten met een overwinning? Volg het bij ons LIVE en op de voet!
1
Zulte Waregem-Lazio: 0-0
2
De thuisploeg meteen furieus uit de startblokken. De Pauw dook al eens op voor Vargic en er is veel druk op de bal in de openingsfase.
5
Plots duikt Walsh op in de box, Lukaku trapt hem wat aan. Geen elfmeter uiteraard.
6

Goal
Doelpunt van Nill De Pauw (Onbekend Onbekend)
Daar is de 1-0 voor Zulte Waregem! De Pauw viseert de bovenhoek en laat Vargic kansloos met zijn kopbal.
10
De vroege voorsprong inspireert voorlopig niet. Lazio komt er nu wat beter uit en Essevee plooit achteruit, met veel volk achter de bal.
13
Nog eens een scherpe voorzet van de Italianen, maar niemand kan de bal binnenglijden.
17
Achteraan staat Davy De fauw tussen Heylen en Baudry. Hij stuurt continu bij in de verdedigende 5-3-2 waarin Essevee vandaag speelt. Voorlopig werkt het, al was er ook al wat geglij van Baudry en co.
19
Kaya probeert eens af te drukken op doel, maar Vargic is bij de pinken en pakt.
21

24
Over halfweg de eerste helft. Echt genieten is het voorlopig niet, maar de Belgische ploeg staat wel op voorsprong.
27
Wat een gemiste kans!
Luca Crecco kan helemaal vrij uithalen en zo de 1-1 op het bord zetten, maar hij trapt naast de bal. De corner levert uiteindelijk niets op.
30
Halfuur ver en Zulte Waregem duikt nog eens op aan het doel van Vargic. Leya Iseka en co blijven te lang passen geven naar elkaar.
33
Daar is de volgende mogelijkheid. Uiteindelijk is het Madu die hoog over schiet vanuit een vrije positie.
34

Goal
Geharrewar achterin bij Zulte Waregem en plots kan Palombi binnen tikken. Na erg veel tijd vlagt de lijnrechter toch voor offside.
38
We kabbelen stilaan richting de rust. Essevee is toch echt wel te slordig om aanspraak te maken op meer dan de 1-0.
41
Opnieuw een heet standje voor de kooi van Bostyn. Crecco trapt opnieuw eerst half naast de bal, daarna viseert hij het zijnet. Daar komt Essevee opnieuw goed weg!
44
De rust komt in zicht. Niet te veel minuten bij als u het ons vraagt.
45
Toch nog even wat gekte. Walsh met de trap, Vargic pakt en doet dan iets bijzonder vreemds: gewoon in de voeten van De Pauw gooien... De Pauw én later Madu vergeten te profiteren.

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Lazio: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:51
Essevee gaat rust in met kleine voorsprong!
1-0 aan de koffie, al had de score aan beide kanten hoger moeten oplopen. Vooral Crecco miste opgelegde kansen!

49
Lazio maakt meteen de intenties duidelijk en kampeert nu al drie minuten op de helft van Zulte Waregem.
52
De thuisploeg komt er dan toch een keertje uit en dat levert via goed werk van Hamalainen meteen een hoekschop op.
54
Leya Iseka kopt, Vargic kan makkelijk pakken en stuurt meteen Lukaku weg. Die krijgt de bal uiteindelijk bij Crecco, maar de jonge Italiaan krijgt de bal alweer niet onder controle.

56
Lukaku duikt in de rug van Walsh, maar raakt niet voorbij Bostyn en zo naast.
59
Op een corner gaan de poppen aan het dansen tussen Leya Iseka en Patric. Die gaat daarna verhaal halen.
60

Goal
Doelpunt van Michaël Heylen (Brian Hamalainen)
En de corner wordt opnieuw gegeven en het is Heylen die Vargic kan verschalken. Dubbele voorsprong voor de thuisploeg.