Volg de match tussen AEK Larnaca en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

1
Eerste helft is begonnen!
En we zijn vertrokken! Kan KAA Gent winnen op het veld van AEK Larnaca?
4
De eerste kans is een feit. Yaremchuk zijn schot wordt afgeblokt, waardoor de bezoekers een hoekschop krijgen.
6
Daar is het antwoord van AEK Larnaca. Kaminski moest de bal wagduwen na de kopbal van Truyols, maar er is gevlagd voor buitenspel.
11
Goede start van AEK Larnaca
AEK Larnaca is goed begonnen aan de wedstrijd. Hevel komt goed naar binnen, maar zijn schot gaat naast.
13
de eerste discutabele fase in de wedstrijd. Dejaegere lijkt een fout te maken in de zestien, maar de scheidsrechter fluit niet. Geen penalty dus voor de thuisploeg.
17
Bijna de 1-0!
Acoran met de kans op de 1-0! Hij komt goed naar binnen en probeert de verste hoek te vinden, maar de bal gaat rakelings naast. Daar komt AA Gent goed weg.
18
Het antwoord van AA Gent laat niet lang op zich wachten. Kubo probeert het van ver, maar Ramirez let goed op.
26

Goal
Doelpunt van Roman Yaremchuk (Brecht Dejaegere)
Een heerlijke actie van Brecht Dejaegere! hij dribbelt zich door de defensie en krijgt de bal met een gelukje tot bij Yaremchuk. De spits mist niet en dus staat het 0-1!
35
Uit het niets is daar AEK Larnaca opnieuw. Giannou probeert een voorzet ineens op de slof te nemen, maar zijn bal gaat net naast.
42
Trickovski trapt op de paal!
Trickovski pakt de bal mooi uit de lucht, maar zijn schot gaat tegen de paal. De thuisploeg verdient op basis van de eerste helft een doelpunt.
45+1
Odjidja op de lat!
Bijna 0-2! Odjidja had een heerlijke knal in huis, maar zijn bal spat uiteen op de lat.
45+3
Rust!
AA Gent kan gaan rusten met een 0-1 voorsprong.

Scheidsrechter
Rust
AEK Larnaca - KAA Gent: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Beide ploegen zijn begonnen aan de tweede helft
De tweede helft is begonnen. Komt AA Gent nog in de problemen?
48
Vervangen Joan Guillem Truyols Mascaro
Ingevallen Raúl Ruiz Matarín

56
David probeert het eens van ver voor AA Gent, maar die bal is geen probleem voor Ramirez.
57
Vervangen Brecht Dejaegere
Ingevallen Louis Verstraete

61
AEK Larnaca dicht bij de gelijkmaker!
AEK Larnaca is niet goed begonnen aan de tweede helft, maar na een kwartier zorgen ze toch voor dreiging. Tete kan net niet goed genoeg bij de bal, waardoor die naast gaat. Het blijft 0-1.
62
Vervangen Roman Yaremchuk
Ingevallen Laurent Depoitre

64
David mist de kans op 0-2!
AA Gent laat het liggen om een comfortabele voorsprong uit te bouwen. Odjidja vindt David, maar hij trapt op Ramirez. Dit had altijd de 0-2 moeten zijn.
71
Vervangen Tete
Ingevallen Jean Luc Gbayara Assoubre

78
AA Gent lijkt de schaapjes op het droge te hebben. AEK Larnaca heeft het moeilijk in deze tweede helft om kansen te creëren