Volg de match tussen Oleksandria en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

1
De bal rolt in Oleksandria - Gent
Gent is aan de tweede opdracht in deze groepsfase van de Europa League begonnen.
2
De eerste kans uit de wedstrijd is voor de thuisploeg. Luchkevych (ex-Standard) kan koppen, maar Kaminski redt.
3
Daar is ook een eerste kansje voor Gent. Lustig kopt net naast.
6

Goal
Doelpunt van Laurent Depoitre (Vadis Odjidja)
Depoitre brengt de bezoekers meteen op voorsprong. De bonkige spits trapt fraai binnen na rustig voorbereidend werk van Kums en Vadis. 0-1. Prima start voor de Buffalo's.
6

10
Het was even schrikken voor Gent na een seconde of zestig, maar sindsdien hebben de bezoekers de wedstrijd toch in handen. Het vroege doelpunt van Depoitre maakte de opdracht meteen een pak eenvoudiger.
14
Gent blijft naar voor trekken. Voorlopig ontbreekt de laatste pass nog om écht gevaarlijk te zijn.
16
In de andere wedstrijd van groep I is Saint-Etienne op voorsprong geklommen tegen Wolfsburg. Dat is op zich minder goed nieuws voor de Buffalo's, maar ook allerminst een ramp.
17
Oleksandria gooit een vrije trap in de zestien van Kaminski. Ngadeu kopt in corner.
19:43
Gent gaat rusten met kleine voorsprong
AA Gent staat halverwege 0-1 voor. De thuisploeg kreeg na één minuut al een prima kans, maar voor het overige waren de bezoekers baas. Depoitre opende al na zes minuten de score. Gent liet zich in slaap wiegen, waarna de Oekraïners rond het half uur het commando overnamen. Scoren lukte de thuisploeg -nog- niet.
20
In Saint-Etienne - Wolfsburg is meteen na het openingsdoelpunt al de gelijkmaker gescoord. William maakte er 1-1 van na zestien minuten.
22
Halverwege de eerste helft ziet het er al goed uit voor AA Gent. De Buffalo's zijn duidelijk baas en gaan voorzichtig op zoek naar de 0-2.
28
Daar is de thuisploeg nog eens. De bal wordt voor doel gebracht, maar Tretyakov kan er net niet bij.
30
Yaremchuk dwingt een derde hoekschop af. Gent is en blijft baas in Oekraïne.
32
Paal houdt Gent van 0-2
Gent is dicht bij de 0-2. Ngadeu kopt een prima corner tegen de paal.
34
De thuisploeg deelt een deelt een serieuze waarschuwing uit. Kaminski moet alles uit de kast halen om een kopbal van Banada te redden.
38
Oleksandria knokt zich in de wedstrijd en dwingt nu al een vierde hoekschop af.
42
We naderen stilaan de rust. Oleksandria heeft het commando overgenomen, maar Gent heeft nog steeds de voorsprong beet.
44
Yaremchuk pakt uit met een heerlijke beweging, maar kan net niet afdrukken. Een snedige, Oekraïense counter wordt maar net naast de kooi van Kaminski gekruld.
45+1
We krijgen één minuut extra.

Scheidsrechter
Rust
Oleksandria - KAA Gent: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tweede helft van Oleksandria - Gent begonnen
De tweede helft is op gang gefloten in Oekraïne. Kan Gent snel de overwinning veiligstellen?
49
De beginfase van de tweede periode is langs beide kanten rommelig te noemen. We wachten op een eerste echte kans na de pauze.
51
Banada wordt bij een vrije trap helemaal vrijgelaten door de Gentse defensie, maar kopt gelukkig slecht. Gent speelt toch met vuur op dit soort fases.
52
Vadis krijgt veel ruimte, maar trapt onbesuisd over. Ook de Gentse kapitein is weggezakt na een sterk eerste kwart.
55
Slordig begin van tweede helft in Oleksandria - Gent
De tweede helft is voorlopig niet geweldig te noemen. De Gentse voorsprong staat voorlopig wel nog op het bord.
58
Sitalo kan trappen, maar zijn schot gaat bijna het stadion uit. We zijn bijna een uur ver.
60

Goal
Doelpunt van Oleksandria
Net voorbij het uur staat het opnieuw gelijk. Kaminski redt nog in eerste instantie, maar is nadien kansloos op een poging van Sitalo.
64
Gent lijkt wakker geworden door de gelijkmaker. De Buffalo's trekken naar voor en Kums bedient Depoitre. Die kopt naast.
68
Nieuwe kopkans voor Sitalo. Gent speelt met vuur.
73
Gent schakelt versnelling hoger
Gent schakelt nu toch een versnelling hoger en gaat op zoek naar de 1-2. David krijgt een prima kans, maar vergeet op doel te trappen. Zonde
75
Vervangen Kirill Kovalets
Ingevallen Oleksiy Dovgiy

76
Gent kampeert nu voor het Oekraïense doel. Kunnen de Buffalo's nog een tweede keer scoren?
77
Yaremchuk is dicht bij de 1-2. Hij kopt te centraal, waardoor Pankiv kan redden.
83
Het ziet er naar uit dat het 1-1 zal blijven. Gent was baas in het eerste kwart van de wedstrijd, maar over de volledige wedstrijd bekeken is het punt van Oleksandria niet gestolen.