Stadion: Commerzbank Arena

Herbeleef Eintracht Frankfurt - Standard (Europa League )

Volg de match tussen Eintracht Frankfurt en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 62 reacties...

Michel Preud'homme verrast in Frankfurt met zijn basiself. Zo zet hij Lestienne en Mpoku op de bank. Ook Avenatti speelt niet, net als Vanheusden. Carcela komt in de ploeg, net als Cop en Lavalée. Milinkovic-Savic neemt in doel plaats.
1
Eintracht Frankfurt-Standard: 0-0
1
Kan Standard punten rapen in Frankfurt?
We zijn vertrokken in Frankfurt!
2
Meteen een eerste dreiging. Kostic kan vanop de linkerflank scherp voor doel zetten, maar de bal mist alles en iedereen.
10
Na tien minuten voetballen is het vooral nog afwachten geblazen. Beide teams tasten elkaar nog af en laten niet in hun kaarten kijken.
22
We zijn 22 minuten ver en het opwindendste dat we tot nu toe te zien kregen, was de voorzet van Kostic na twee minuten. Frankfurt en Standard houden elkaar mooi in evenwicht.
23
Voor het eerst Standard
Dan toch Standard! Eindelijk zouden we zeggen. De bal bleef na geharrewar hangen, maar afwerken konden de Rouches niet.
26
Gacinovic gaat neer in de zestien over het been van Laifis, maar scheidsrechter Stefanski ziet er niets in.
28

Goal
Doelpunt van David Abraham (Daichi Kamada)

28
Op een vrije trap komt Standard 1-0 achter. David Abraham kan aan de tweede paal de bal in doel koppen op voorzet van Daichi Kamada. Vorig seizoen nog bij STVV.
37
Pacienca kan uithalen, maar Milinkovic-Savic redt goed.
41
Amallah mist dé kans op de gelijkmaker! Carcela zette hem uitstekend in de rug van de defensie voor Ronnow, maar Amallah zette hem over het doel.
45+1
We krijgen één minuut extra.

Scheidsrechter
Rust
Eintracht Frankfurt - Standard: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Kan Standard nog gelijkmaken?
De tweede helft is van start gegaan.
48
Gacinovic zet Filip Kostic op weg naar doel, maar Milinkovic-Savic zit er net op tijd tussen. Meteen druk van Frankfurt.
49
Wat een redding van Milinkovic-Savic! Paciencia neemt een voorzet van Kostic in één tijd op de slof. De doelman van Standard haalt hem geweldig van onder de lat vandaan.
51
Standard kent moeilijk begin van de tweede helft.
Frankfurt zorgt voor het gevaar in de openingsfase van de tweede helft. Standard geraakt niet meer over de middenlijn en wordt constant in de verdediging gedrukt.
52
 Gele kaart voor Martin Hinteregger

54
Dan toch Standard een eerste keer. Gavory gooit de bal perfect in één tijd voor doel, maar Hinteregger kan net voor Carcela de bal in hoekschop verwerken.
55
Frankfurt claimt nu een strafschop na een vermeende duwfout op Kamada. Gavory houdt de Japanner even vast, maar het lijkt te weinig om de bal op de stip te leggen.
65
Cop laat de kans op de gelijkmaker liggen! Collins Fai geeft de perfecte voorzet in de loop van Cop, maar de aanvaller kan net niet bij de bal. Hier zat meer in.
72
Vervangen Duje Cop
Ingevallen Maxime Lestienne

73

Goal
Doelpunt van Martin Hinteregger (Daichi Kamada)

73
Martin Hinteregger kan op een hoekschop van Daichi Kamada de 2-0 tegen de touwen koppen. Komt Standard dit nog te boven?