Standard: Arnaud Bodart - Collins Fai - Zinho Vanheusden - Konstantinos Laifis - Nicolas Gavory - Mehdi Carcela - Gojko Cimirot - Merveille Bokadi Bope - Nicolas Raskin - Selim Amallah - Felipe Avenatti
Bank: Jackson Muleka - Noƫ Dussenne - Eden Shamir - Damjan Pavlovic - Michel Ange Balikwisha - Duje Cop - Laurent Henkinet

Vojvodina FK: Goran VukliÅ” - Nikola Andrić - Slavko Bralić - SiniÅ”a Saničanin - stefan djordjevic - Stefan Đorđević - Nikola Drincic - Aranđel Stojković - Nemanja Čović - Petar Bojić - Momčilo Mrkaić - Miljan Vukadinovič
Bank: Ognjen Ognjen djuricin - Djordje Djuric - Miodrag Gemović - Novica Maksimović

Kan Standard zich kwalificeren voor de volgende ronde?
6
De eerste kans is voor Standard. Carcela krijgt de bal niet voorbij de doelman.
12
De bezoekers zijn goed aan de wedstrijd begonnen. Een hoekschop wordt net naast gekopt.
14
Gavory probeert het aan de rand van de zestien, maar zijn schot gaat over.
17
Opnieuw bijna Vojvodina. Bralic is echter te verrast.
20
Een knappe pass komt tot bij Fai, maar hij trapt voorlangs.
22
Een afvallende bal komt tot bij Amallah, maar de aanvallende middenvelder trapt de bal hoog over.
25
 Gele kaart voor Felipe Avenatti

29
Een mooie aanval komt tot bij Gavory, maar zijn voorzet gaat over.
31
Carcela probeert het nog eens. Hij komt naar binnen en haalt uit met zijn linker, maar het schot gaat naast.
34
 Gele kaart voor SiniÅ”a Saničanin

35
Laifis probeert het met een verre vrije trap. Zijn schot gaat hoog over.
42
Vanheusden probeert het ook eens, maar ook zijn schot is niet tussen het kader.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Avenatti zet Standard op voorsprong!
Daar is meteen de 1-0 voor Standard. De Rouches krijgen een strafschop en Avenatti zet de bal hard in de hoek.

60
Standard zoekt naar de 2-0. Het schot van Raskin lijkt de paal te raken.
65
Veel voetbal krijgen we in de tweede helft niet te zien. Er vallen wel heel wat gele kaarten te noteren.

Goal
Doelpunt van Petar Bojić (Nikola Andrić)

75
Vojvodina op gelijke hoogte
Daar is de verrassende 1-1. Carcela heeft balverlies, waardoor een voorzet getrapt kan worden. Bojic staat op de juiste plaats om de gelijkmaker binnen te koppen.
79
Standard gaat meteen op zoek naar de voorsprong. Het schot van Amallah gaat over.
85
Bijna een heerlijk doelpunt van de bezoekers! Covic probeert het met een kopbal, maar Bodart heeft een goede redding in huis.
86
Vervangen Miljan Vukadinovič
Ingevallen Miodrag Gemović

87
Opnieuw Vojvodina. Deze keer kopt Bojic de bal naast.
88
Carcela probeert het nog eens van buiten de zestien. Zijn schot gaat naast.
90
 Gele kaart voor Petar Bojić

91

Goal
Doelpunt van Selim Amallah (Nicolas Gavory)

93
Vervangen Gojko Cimirot
Ingevallen Eden Shamir

96
Amallah zet Standard opnieuw op voorsprong!
Wat niet meer lukte op het einde van de reguliere speeltijd, lukt wel in de verlengingen. Raskin legt de bal terug tot bij Amallah en de aanvallende middenvelder trapt de bal tegen de netten: 2-1!
98
Vervangen Mehdi Carcela
Ingevallen Duje Cop

106
Dussenne probeert het na een hoekschop, maar ook zijn schot gaat over.