Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)

Volg de match tussen KAA Gent en 1899 Hoffenheim live, samen met vele andere supporters.

Gent gaat op zoek naar zijn eerste punt(en) in de Europa League. Dat lijken ze opnieuw met drie achterin te gaan doen.
KAA Gent - 1899 Hoffenheim: 0-0

1
De bal rolt in Gent. Wat kunnen de Buffalo's?
4
Goede kans voor de bezoekers, lekker uitgespeeld. Rudy trapt van aan de rand van de rechthoek over de kooi van Roef.
7
Neen, genieten is dit matchbegin nog niet.
9
Kopkansje voor Hoffenheim, maar de bal gaat naast.
11
Daar is Hoffenheim opnieuw. Leuke aanval, de trap uiteindelijk van Posch. Roef weet er wel raad mee.

17
Snedige voorzet vanop rechts van Skov, maar Sessegnon kan er net niet bij!
20
Het spel gaat nu wat over en weer, zonder echt doelgevaar.
23
Halfweg de eerste helft, vrije trap Skov - net naast de kooi van Roef.
27
Nieuwe vrije trap voor de bezoekers, deze keer moet Roef in corner duwen. De bezoekers hebben het leeuwendeel van de kansen, de corner levert wel ook niks op.
28
Daar is Bebou! Hij kan er gewoon rustig tussendoor wandelen, maar Roef heeft een prima redding op zijn centraal schot in huis.
31
Halfuur ver. De bezoekers blijven doordrukken, Gent weerstaat voorlopig wel moedig.
34

Penalty
Penalty voor 1899 Hoffenheim
Handspel van Ngadeu, de bal gaat op de stip. En aan deze kant is het wél raak!
35

Goal
Doelpunt van Ishak Belfodil (Penalty)

35
 Gele kaart voor Michael Ngadeu

38
Nu gaan de Buffalo's moeten komen natuurlijk door die achterstand. En dat zal zeker niet eenvoudig worden, zoveel is duidelijk. Veel lieten ze aanvallend nog niet zien in de eerste 37 minuten.
42
We kabbelen al stilaan richting de rust. Gent nog eens in de buurt van Baumann, maar de pass achteruit komt niet bij Bezus.
44
Akpoguma met een schotje uit de tweede lijn, Roef kan pakken. De goalie van Gent valt tot op heden weinig te verwijten.
45
Bezus met diepgang op Mohammadi, maar die raakt met zijn voorzet niet voorbij de eerste tegenstander. Daarna is er een poging van Bezus op de slof, maar een meter naast.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
Geen extra minuten, meteen rusten. Wim De Decker zal iets anders moeten bedenken lijkt het ons dan weer.
46
De bal rolt opnieuw in Gent!
48
Belfodil met een schot, Roef duwt in corner en die levert na veel vijven en zessen niks op. Het is niet makkelijk voor Gent momenteel.
51
 Gele kaart voor Sebastian Rudy

52

Goal
Doelpunt van Florian Grillitsch (Ihlas Bebou)
De berg is nog wat hoger geworden voor de Buffalo's. De 0-2 komt er na een leuke aanval, de bal gaat voorlangs voorbij Roef.
55
Hoffenheim zet voorlopig door, terwijl Odjidja klaar staat om in te vallen bij de Buffalo's. Kan hij nog het verschil maken?
56
Op de corner wordt het aan de tweede paal ei zo na 0-3, maar de bal gaat nét naast!
56
Vervangen Roman Bezus
Ingevallen Vadis Odjidja

57
Meteen een snedige actie van Gent, Odjidja heeft de 1-2 aan te voet maar hij trapt te zwak in op Baumann die zo in hoekschop kan verwerken.
58
Aan de overkant Rudy met een schot, maar Roef kan pakken. Te makkelijk, te centraal.
61
We zijn een uur ver. Kan de thuisploeg nog iets gaan verzinnen?
62
Roef moet nog eens de 0-3 voorkomen met een beenveeg, nieuwe corner voor de Duitsers.
65
Gent gaat zo stilaan toch echt wat moeten gaan verzinnen als het hier nog punten naar huis wil nemen ...
67
Yaremchuk staat nog maar eens buitenspel, ondertussen enkele wissels bij de Duitsers.

70
We zijn al even een plasje gaan plegen in de Ghelamco Arena. Hebben we iets gemist? We hebben geen opwinding gehoord in een leeg stadion.
72
 Gele kaart voor Kevin Vogt

73
Nog eens Comedy Capers achterin bij Gent, maar ze komen ermee weg.
73

Goal
Doelpunt van Mijat Gaćinović (Ishak Belfodil)

73
De wedstrijd is beslist. Een actie van Belfodil gaat iets te ver van de voet, maar daar is het schot uit de tweede lijn en Roef staat aan de grond genageld. De boeken zijn dicht.
76
Davy Roef opnieuw met een dubbele wissel - of is het een gebrek aan efficiëntie bij de bezoekers? Ondertussen nog wat wissels aan beide kanten - deze match is voorbij.