Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)

Volg de match tussen KAA Gent en Rode Ster Belgrado live, samen met vele andere supporters.

Gent gaat op zoek naar zijn laatste kans in de match tegen Rode Ster Belgrado! Kunnen ze de eerste Europese punten pakken?!
1
KAA Gent - Rode Ster Belgrado: 0-0

1
Na een halve minuut al de eerste corner voor de bezoekers. Levert dat gevaar op?
2
Een schicht en Bolat is al gepasseerd. Van een koude douche gesproken hier in Gent alweer!
2

Goal
Doelpunt van Njegoš Petrović (El Fardou Ben Nabouhane)

5
Schotje van Sven Kums, weinig zoden aan de dijk.
9
Dit wordt een lange wedstrijd. Breien, breien, breien.
12
Echte goede kansen zagen we nog niet in deze partij. Buiten het vroege doelpunt dan uiteraard.
16
Kwartier ver. Bukari haalt eens uit vanuit de draai, maar toch een dikke meter over de kooi van de bezoekende doelman. Het mag wat meer zijn ...
19
De Buffalo's slepen er eens een corner uit, maar die levert bitter weinig op.
23
We zijn halfweg de eerste helft en we zijn nog steeds ernstig verstoken van de nodige kansen. Wat laten de Buffalo's zien?
26
Dan toch eens een soortement van kans voor de Buffalo's, maar de poging van Dorsch maakt uiteindelijk weinig indruk op Borjan.
29
Afgeweken bal door het pak, geen probleem voor Rode Ster Belgrado. Gent is stilaan toch het initiatief aan het nemen!
32
Appèl bij Gent voor een strafschop, maar de arbitrage wil van niks weten!
36
We kabbelen stilaan richting rust. Gent domineert, maar het doet er weinig mee.
39
Krijgen we nog wat in deze eerste helft? Gent blijft baas, maar de voorzetten komen nog niet aan.
43
Voorzet vanop links, stevige kopbal. Borjan ranselt vanonder zijn lat, de hoekschop levert niks meer op.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
Zelfs geen extra minuutje, maar meteen naar de koffie. Neen, dit was niet om echt gelukkig van te worden deze 45 minuten ...
46
De bal rolt opnieuw in Gent. Wat kunnen de Buffalo's nog?!
46
Vervangen Jordan Botaka
Ingevallen Alessio Castro-Montes

48
Bezus met een snelle kopbal, maar over de kooi van Rode Ster Belgrado. Geen snelle gelijkmaker voorlopig!
51
Opnieuw een hoekschop voor Gent. Ze doen daar toch zo weinig mee. Niet enkel vandaag overigens. Mag het wat meer zijn? Graag!
55
Bezus nog eens met een actie, maar zijn voorzet wordt half afgeblokt en zo een oprapertje voor de doelman ... alweer.
58
Corner voor Rode Ster Belgrado ... iedereen staat vrij in de kleine rechthoek en zo wordt de 0-2 binnen koppen een makkelijk kunstje.
58

Goal
Doelpunt van Nemanja Milunović (El Fardou Ben Nabouhane)

58
Vervangen Elisha Owusu
Ingevallen Vadis Odjidja

62
Veel stationnetjes en dan uiteindelijk Dorsch, over de kooi. Odjidja is er ondertussen ingekomen, wat kan hij in een halfuur?
65
Bukari nog eens vanuit de draai. Neen, dat maakt ook weinig indruk.
66
Vervangen Osman Bukari
Ingevallen Anderson Niangbo

68
Halfweg de tweede helft. Er is goed nieuws. Antwerp staat op voorsprong in Linz.
71
Kums! Neen, naast! Een schrijnend gebrek aan spitsen.