Speeldag: Finale
Deportivo La Coruna op weg naar UEFA Cup
Philippe Crols

De tijd dat Deportivo La Coruna het de toppers nog moeilijk maakte in de Champions League ligt alweer een tijdje achter ons. Dit seizoen mag de Spaanse club al blij zijn als het in de UEFA Cup terechtkomt.

Deportivo La Coruna moet zich deze weken namelijk via de Intertotocompetitie zien te plaatsen voor de UEFA Cup. Het moet zich voorbij Bney Sakhnin uit Israël zien te werken.

De heenwedstrijd in Israël verliep voor Depor alvast uitstekend. Het voetbalde een comfortabele 1-2-uitgangspositie bij elkaar.

Nadat er niet gescoord werd in de eerste helft was het na tien minuten spelen in de tweede periode toch raak. Lafita bracht de bezoekers 0-1 voor. Niet veel later verdubbelde Riki de voorsprong. Ganaim kon namens de thuisploeg nog wel snel tegenscoren, maar verder dan 1-2 kwam de club uit Israël niet meer.