Speeldag: Finale
Stadion: Tofik Bakhramov Stadion Baku
Baku wint opnieuw in Intertoto
Philippe Crols

Neftchi Baku heeft opnieuw kunnen winnen in de Intertoto Cup. Het zegevierde zaterdagavond met 2-1 tegen FC Vaslui. Eerder had Baku ook al Germinal Beerschot uitgeschakeld.

FC Vaslui is een club uit de Roemeense eerste klasse en werkte de heenwedstrijd van de laatste ronde van de Intertoto af in Azerbeidzjan.

Het was de thuisploeg die na een halfuur spelen op voorsprong kwam. Herasymyuk scoorde toen de 1-0. De vreugde was echter van korte duur, want nog geen minuut later stond het alweer gelijk. Temwanjera bracht de bezoekers op gelijke hoogte.

In de tweede helft werd er lange tijd niet gescoord. Toen iedereen zich al bij een gelijkspel had neergelegd, kwam er toch nog afscheiding. Sadigov bezorgde Baku toch nog een zege.