Speeldag: Finale
Stadion: Eylül Stadi
Braga met een been in UEFA Cup
Philippe Crols

Afgelopen weekend stonden de heenwedstrijden in de derde en laatste ronde van de Intertoto competitie op het menu. De winnaars mogen naar de voorrondes van de UEFA Cup. Het moet al heel vreemd lopen willen we Braga daarin niet tegenkomen.

Want Braga heeft zondag een hele goede uitgangspositie bij elkaar gevoetbald. De Portugezen waren te gast in Turkije waar ze Sivasspor tegenover zich kregen.

Net voor rust werd het eerste doelpunt gemaakt. De Portugezen konden dankzij een goal van Linz met een voorsprong de rust in. De thuisploeg was aangeslagen, maar ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker.

Die kwam er niet en het werd zelfs nog erger voor de Turken. Een kwartier voor tijd verdubbelde Moises de score voor Braga. 0-2 was ook de eindstand en zo zal Sivasspor nog verrassend sterk voor de dag moeten komen in Portugal, wil het nog naar de UEFA Cup gaan.