Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Stade Municipal du Ray
Nice en PSG gelijk

In de laatste wedstrijd van de zestiende speeldag in de Franse Ligue 1 speelden Nice en PSG 1-1 gelijk. PSG speelde de laatste 25 minuten met tien man na de tweede gele kaart van Edouard Cissé en kreeg net erna een doelpunt tegen.

Vahid Halilhodzic maakte een vreemde keuze door zijn spits Pauleta op de bank te laten voor Pancrate. Ook M'bami mocht niet starten. Nice startte sterk en al in de eerste minuut volgde de eerste kans. Edgaras Jankauskas trapte op doel maar doelman Letizi van PSG behoedde zijn team voor een snelle achterstand. Na twintig minuten werd Agali onderuit gehaald in het strafschopgebied door Letizi, maar die stopte de strafschop. De eerste kans van PSG kwam er pas na 24 minuten, maar Pancrate scoorde niet. Dat deed hij tien minuten later wel. Hij kreeg de bal toegespeeld van Cana en met een gekruisd schot verraste hij doelman Gregorini. Net voor rust kreeg Agali nog een goede kans, maar scoorde niet.

De tweede helft was minder aangenaam om volgen dan de eerste, maar net na het uur werd Edouard Cissé uitgesloten na zijn tweede gele kaart en meteen erna scoorde Nice de gelijkmaker. Na handspel van Pichot mocht Sammy Traoré de strafschop omzetten en dat deed hij ook. In de 82ste minuut trapte Agali nog op de lat.

1-1 werd dus de eindstand in deze Nice-PSG. Beide teams tellen nu negentien punten, net als Saint-Etienne en Caen.