Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stadium Lille Métropole
Lille overklast Montpellier

Lille heeft in eigen huis Montpellier met 4-1 verslagen. De ploeg uit Rijsel gaat zo voorbij Montpellier in de stand, dat zijn naam van landskampioen nog steeds weinig eer kan aandoen.

Halfweg de eerste helft opende Roux de score voor de thuisploeg op aangeven van Payet. Vlak voor rust draaiden beide spelers de rollen om in hun aandeel van het tweede doelpunt. 2-0 was zo meteen de ruststand. Op slag van rust had Belhanda rood gepakt voor de bezoekers, waardoor zij in de tweede helft met een man minder een uitzichtloze situatie moesten proberen recht te zetten.

Opnieuw Roux zorgde iets na het uur voor het derde doelpunt van Lille en een kwartier voor tijd maakte Ryan Mendes de pil voor Montpellier nog iets zuurder om slikken. Invaller Camara redde nog de eer, maar verder dan 4-1 kwam de ploeg niet meer.