Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Le Stadium
Toulouse duwt Sochaux dieper in de put

Toulouse heeft de punten thuisgehouden tegen Sochaux. De ploeg won in eigen huis met 2-0 en mag terug dromen van een plek in de linkerkolom. Bij de bezoekers gaat het van kwaad naar erger.

De thuisploeg ging in eigen huis op zoek na een zwakke 1 op 12 op zoek naar een overwinning. En die kwam er uiteindelijk ook. Iets na halfweg in de eerste helft opende Regattin de score voor Toulouse. Sochaux probeerde daarna met man en macht iets terug te doen, maar het kon niet scoren.

Integendeel: vijf minuten voor tijd verdubbelde Riviere de voorsprong, waardoor Toulouse de drie punten kon thuishouden. Sochaux staat nu dankzij een 2 op 18 op de achttiende plaats in de competitie. Het staat ondertussen drie punten achter de veilige zeventiende plaats en moet dus dringend terug aanknopen met de overwinning.