Ravanelli gepakt door Dundee derby

Ravanelli gepakt door Dundee derby
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fabrizio Ravanelli was zondagmiddag zwaar onder de indruk van de derby van zijn team Dundee FC, tegen de buren van Dundee United. ''Samen met manager Jim Duffy wandelden we tot aan het stadion van Dundee United'', zei de Italiaanse schutter.

''Ik had veel schrik, we stapten tussen de fans van Dundee United, ik vreesde het ergste. In Italië zou dit nooit mogelijk zijn geweest omwille van de fans. Dit is echt een voorbeeld voor de hele wereld. Twee aartsvijanden die toch op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Ik heb nog nooit met mijn tas in m'n handen naar een uitduel gewandeld. Zelfs fans van United kwamen vragen om mijn handtekening. Dit is echt uniek. Eens aangekomen op Tannadice Park was de sfeer uitmuntend. Bijna 13.000 toeschouwers zorgden voor een geweldige sfeer. Ik heb echt spijt dat ik niet eerder naar Schotland ben gekomen. Dit heb ik echt gemist in mijn carrière.''

De derby eindigde uiteindelijk op een 1-1 gelijkspel. Novo bracht FC op strafschop 0-1 voor, maar na de pauze stelde McIntyre gelijk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties