Ajax: De uitschakeling is dramatisch

Ajax: De uitschakeling is dramatisch
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De uitschakeling in Europa is hard aangekomen bij Ajax. ''Het spel was vandaag niet goed. We hebben als ploeg wel keihard geknokt, maar het was helaas niet genoeg om een goed resultaat te halen. Dat je nu met lege handen staat, maakt het helemaal dramatisch'', aldus Ajax-aanvoerder Rafael van der Vaart voor de camera's van de NOS.

Johnny Heitinga had de nodige zelfkritiek. ''Je weet voor de wedstrijd dat je moet winnen. We hebben een jonge goede en gretige groep. Dan moet je het ook afmaken. Dat we nu met lege handen staan, hebben we aan onszelf te wijten'', zei de verdediger.

Coach Ronald Koeman was vooral teleurgesteld. ''De uitschakeling is echt een klap, maar we moeten het accepteren. De ploeg heeft over het geheel genomen in deze Champions League te weinig gebracht'', aldus de trainer.

Koeman richt zich nu met Ajax volledig op de competitie. ''We moeten niet te lang hier bij blijven stilstaan. Hoe vervelend het ook is. Om deze teleurstelling te verwerken, is er maar een remedie: kampioen worden'', besloot de oefenmeester zijn verhaal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties