Arveladze redt Rangers in slotfase

Arveladze redt Rangers in slotfase
Foto: © SC

Shota Arveladze heeft Glasgow Rangers behoed voor nieuw puntverlies in de Schotse Premier Division. De Rangers, die voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Motherwell maar liefst elf punten achterstand hadden op koploper Celtic, zegevierden thuis met 1-0. Celtic kan het gat zondag weer vergroten door Heart of Midlothian te verslaan.

De goal van de Georgiër kwam letterlijk en figuurlijk uit de lucht vallen. Terwijl Motherwell dacht de wedstrijd geheel onder controle te hebben, kwam Arveladze plotseling via een een-tweetje met Capucho oog in oog te staan met Motherwell-keeper Gordon Marshall, die hij met een bekeken lob verschalkte.

In het degradatieduel tussen Partick Thistle en Dundee FC, de nummer laatst en voorlaatst van de ranglijst, zag Partick het gat met zijn directe concurrent groeien naar twaalf punten. Het duel leek lang uit te draaien op een 1-0 thuiszege voor de hekkensluiter, maar in de 85ste en de 89ste minuut schoten Nacho Novo en Barry Smith Dundee alsnog naar een 1-2 overwinning.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties